Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpározással eltünthethető...

Kerékpározással eltünthethető e az uszógumi?

Figyelt kérdés

Elkezdtem fogyokurazni hasam az mar egesz jo viszont uszogumim meg van. kerekpározassal es helyes taplalkozassal -tehat nincs csoki szensavas udito- eltuntetheto?

elnezést az ékezetek miatt telefonról írok!

2013. jún. 21. 19:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
oke! ertem! akkor felesleges vennem!
2013. jún. 21. 20:50
 12/16 anonim ***** válasza:
Veszel egy normál kerékpárt, felfüggeszted a kerekeit, leszeded az elsőt hogy elférjen, és így van egy 2in1 bicajod, szoba meg kinti :D
2013. jún. 21. 20:53
 13/16 anonim ***** válasza:
Mi fölösleges? A szoba és a rendes bicikli pont, hogy aerob edzésre is jó!
2013. jún. 21. 20:55
 14/16 A kérdező kommentje:
akkor veszek egy szobait! koszi nektek! remélem sikerul vele leadnom!
2013. jún. 21. 21:27
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha ingyen adnák a leghightechebb szobabringát se kellene. Megölne az unalom 5 perc után, ellentétben az igazival.
2013. jún. 22. 01:07
 16/16 anonim ***** válasza:

Nos (!?) ha fogyas utan vagy, kozben idealis a sulyod es megis latsz nemi uszogumit, akkor egyszeruen kifogytal az irhadbol, azaz megereszkedtel.

Hizzal bele ujra a borodbe, csak most ne hajjal toltsd ki a teret, hanem erosodj fel izombol.

Tornazz, sulyzozz, sportolj sokat ... es egy ido mulva ujra feszes leszel es eltunnek az ereszkedesek.

De az nem jo hozzaallas, hogy nahh jo nem eszek csokit, kozben be vagy zarva a sajat megszokottsagaidba, meg a kerekparozast is szobaban csinalnad :( Ez igy nem megy!

Eletmodot kell valtani! Kimenni a szabadba, emberek koze. Rabambulni a vilag erdekessegeire, latni sok csodat. Masok is sportolnak. Keress magadnak tarsasagot, ha jo fej vagy hamar lesznek sporttarsaid. Jarj rendezvenyekre, hagyd, hogy elkapjon a gepszij. Igy valsz sportemberre :)

Ha ezt elered, nem lesz uszogumid.

Az meg, hogy egy ferfiembert zavar az uszogumi (?) ... hat, egy kicsit furcsa :/ (narcisztikus lelekre vall)

En meg ugy hallottam, hogy egy igazi ferfi-allatnak csak egy fokkal kell jobban kinezni az ordognel! Szerintem allj at erre a vonalra, mert amit Te adsz elo, az olyan bugyibucis :)

2013. jún. 22. 08:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!