Kerékpározással lefogyhat az ember?
Figyelt kérdés
gondolom csak lábról fogy az ember akkor nem?2011. júl. 19. 13:21
1/5 anonim válasza:
Ha úgy étkezel akkor fogyhatsz. De nem csak lábról ez hülyeség, nincs helyi zsírégetés, genetika, honnan fogsz elsőnek és mennyit fogyni.
2/5 anonim válasza:
Hát le. Én 30 kilótól szabadultam meg másfél év alatt, és csak bicikliztem. Nekem elősször a hasam tűnt el, de az kegyetlenül. Most a lábamról megy le. Helyi fogyás nincs sajnos, mert én combból szeretnék legszívesebben. :D
Amúgy nekem a lábszáram nagyobb lett, de már nem zsír. A vádlim igen csak megnőtt és elég szép formája is lett.
3/5 anonim válasza:
Hogy csináltad? Én évek óta tekerek majdnem minden nap. De egy dekát nem fogytam még tőle. Pedig keveset eszek, így is van a hasamon 30 kiló felesleg. A lábamon nincs.
4/5 anonim válasza:
Hát nem tudom, naponta szoktam tekerni 2 órát ami alatt megteszek olyan 35 km-t. Többet is bírnék de ez az a táv aminél nem fáradok el de jól esik. Tempót próbálom viszonylag magasan tartani, illetve a tempót nem úgy növelem, hogy nagyobb sebességbe váltok, hanem gyorsabban tekerek. Pulzusom ilyenkor nagyon megugrik, és nagyon jól érzem magam. :D
5/5 anonim válasza:
A kerékpár az egyik legeslegjobb eszköz a fogyáshoz, nem unalmas, más célokat is adhat, és jelentős ideig égethetsz vele zsírt.
Nincs helyi zsírégetés, aki itt tart az tájékozódjon. Az igaz, hogy leginkább a lábakat és a kart formálja, de lehet mellette hasra is gyúrni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!