Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire nehéz körbetekerni a...

Mennyire nehéz körbetekerni a Balatont?

Figyelt kérdés
Nyáron körbetekerném a Balatont és arra lennék kiváncsi, hogy mennyire fárasztó, hogyha napi 35-50km-t tekernék? Illetve az is érdekelne, hogy mennyi és milyen nehéz emelkedők vannak?
2013. jún. 18. 14:58
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a kommenteket.

Igazából csak attól féltem, hogy az emelkedőket nem fogom bírni, mert egy elég nehéz városi bringával vágnék neki. A vízszintes szakaszon szerintem csak a nap lehet akadály, mert ahogy már előttem is írták a napi 40km az szinte semmi.:)

Még tapasztalatokat, tanácsokat szívesen várok.

2013. jún. 22. 14:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Az emelkedő az tényleg durva. Nagyon. Legalábbis nekem az volt, ott Badacsonynál és környékén. Volt ahol muszáj volt leszállnom, pedig én már kicsit tapasztaltabb vagyok.
2013. jún. 25. 20:26
 13/13 anonim ***** válasza:
1-2 nagyobb emelkedő van, ha nem csiga tempóban kezded meg hanem megtekered előtte akkor szinte nem is kell erőlködnöd
2013. júl. 10. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!