Mennyire nehéz körbetekerni a Balatont?
Ne vicceljünk már. :D Fél lábbal kéz nélkül letekersz napi 80-at sík terepen ha nem vagy rokkant.
Én sem vagyok egy sportember, de azért tekerni szoktam. Egyik délután gondoltam, megyék valamennyit. 1-kor indultam, este 9 előtt értem haza, 122 km lett belőle, dombságban. Elfáradtam, de nem is lazsálás volt a cél, a balatont egy nap alatt is körbe tudnám tekerni, igaz az már nem kényelmes az én mtb-ommal, ami ráadásul kicsi is, de hát nincs más.
Szerintem edzzel rendesen a nyari indulasig es akkor egy nap alatt korbe fogod tudni tekerni a Balatont, esetleg keress szervezett Balaton-kerulesi kerekparos rendezvenyt es akkor nem erzed magad egyedul, vannak frissito pontok es kozel a segitseg ha baj van.
Szaz szonak is egy a vege: Balaton kor ~206km ... 20km/h-es atlagsebesseggel (ami azert egy egesz elfogadhato tempo, de egyaltalan nem gyors) es egy-ket parperces megallassal nagyjabol fel nap alatt megteheto a tav.
Még egy tapasztalatlan embernek sem lesz megerőltető. Tavaly körbetekertük, ugyan ilyen tempóban. Őszintén szólva én majd meghaltam az unalomtól. Nekem az ilyen 20Km/h az nagyon lassú. Szóval szerintem jobb ha tempósabban letekeritek a napi távot és akkor több idő marad a vízben. ;)
Pumpa, vulkanizáló szett, belsők legyenek. Na meg persze nagyoooon sok víz, mert az nagyon fogy. ja és a sört ne vegyétek a strandokról mert nagyon drága. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!