Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Mennyire nehéz körbetekerni a...

Mennyire nehéz körbetekerni a Balatont?

Figyelt kérdés
Nyáron körbetekerném a Balatont és arra lennék kiváncsi, hogy mennyire fárasztó, hogyha napi 35-50km-t tekernék? Illetve az is érdekelne, hogy mennyi és milyen nehéz emelkedők vannak?
2013. jún. 18. 14:58
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
És azt kifelejtettem, hogy egyáltalán nem vagyok tapasztalt bringás, utoljára több mint 3 éve bicikliztem.
2013. jún. 18. 15:03
 2/13 anonim ***** válasza:
Ha csak tízzel mész (az nagyon lassú) akkor a menetidő 50km-re 5 óra óránként 20 perc pihivel összesen 7-8 óra. És akkor nem mentél gyorsan, viszont egész nap nyeregben ülni elég szar.
2013. jún. 18. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
hát ha nem vagy "rutinos róka" akkor ez elsőre elég komoly vállalkozás...
2013. jún. 18. 19:17
 4/13 anonim ***** válasza:

Ne vicceljünk már. :D Fél lábbal kéz nélkül letekersz napi 80-at sík terepen ha nem vagy rokkant.

Én sem vagyok egy sportember, de azért tekerni szoktam. Egyik délután gondoltam, megyék valamennyit. 1-kor indultam, este 9 előtt értem haza, 122 km lett belőle, dombságban. Elfáradtam, de nem is lazsálás volt a cél, a balatont egy nap alatt is körbe tudnám tekerni, igaz az már nem kényelmes az én mtb-ommal, ami ráadásul kicsi is, de hát nincs más.

2013. jún. 18. 22:19
 5/13 anonim ***** válasza:
szerintem azért nem kell óránként húsz perceket pihennie, csak mert nem tapasztalt. szerintem olyan két nap.
2013. jún. 18. 23:55
 6/13 anonim ***** válasza:

Szerintem edzzel rendesen a nyari indulasig es akkor egy nap alatt korbe fogod tudni tekerni a Balatont, esetleg keress szervezett Balaton-kerulesi kerekparos rendezvenyt es akkor nem erzed magad egyedul, vannak frissito pontok es kozel a segitseg ha baj van.

Szaz szonak is egy a vege: Balaton kor ~206km ... 20km/h-es atlagsebesseggel (ami azert egy egesz elfogadhato tempo, de egyaltalan nem gyors) es egy-ket parperces megallassal nagyjabol fel nap alatt megteheto a tav.

2013. jún. 19. 10:50
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem egyedül, hanem barátaimmal mennék, illetve nem minél gyorsabban akarom körbetekerni, hanem úgy "ráérősen".(kb.5-6nap)
2013. jún. 19. 14:16
 8/13 anonim ***** válasza:
mi faterral meg a barátnőjével 3 nap alatt körbetekertük, egy kis fürdőzéssel. ha te(ti) nem für(ödtök)esz és pihensz egy 10 percet óránként meglesz neked is. olyan 18-20 km/h lehetett a maximum amivel mentünk. ha sátorozni akarsz akkor érdemes vinni valami puhát magad alá mert a kempingekben sokszor estére csak a kemény rész marad.
2013. jún. 19. 22:19
 9/13 anonim ***** válasza:
5-6 nap alatt? Akkor abban semmi faraszto nincsen. Napi 30-40 km-t siman letekertek minden megeroltetes nelkul. Jo buli lesz!
2013. jún. 20. 09:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Még egy tapasztalatlan embernek sem lesz megerőltető. Tavaly körbetekertük, ugyan ilyen tempóban. Őszintén szólva én majd meghaltam az unalomtól. Nekem az ilyen 20Km/h az nagyon lassú. Szóval szerintem jobb ha tempósabban letekeritek a napi távot és akkor több idő marad a vízben. ;)

Pumpa, vulkanizáló szett, belsők legyenek. Na meg persze nagyoooon sok víz, mert az nagyon fogy. ja és a sört ne vegyétek a strandokról mert nagyon drága. :D

2013. jún. 20. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!