Mennyi idő alatt lehet körbetekerni a Balatont?
Nekem egy kis 24-es kerekű kempingem van. Nem tudom, hogy kibírná egy mezei kemping, ami mondjuk új az utat? 22-ért vettem :D. Esetleg jártatok már a Balaton körül biciklivel?
Szegedi lány vagyok, de felvinném a cangát vonaton odáig. Lehet, hogy barátnőm is jönne, neki is valami összerakott cangája van :). Szóval eléggé mezei biciklisták vagyunk :).
a déli partot válaszd, szebb, jobb, frankóbb bicikliutak, s kevesebb hegymászás.
az északi oldalon Badacsonytomaj körül felmegy a bicikliút a hegyre.... oda az alföldhöz szokott kempingesnek nem ajánlok bicajtúrát.
amúgy rendes biciklivel 1 nap alatt is körbe lehet tekerni, de ha valaki csak tekerni akar egész nap mint a hülye, az ne is menjen a balcsira. kb 3 nap a min, ha látni is akarsz valamit, s nemcsak menni.
Ohhh :))))))) A velencei tó nagyon jól hangzik. Ott még sose voltam :D:D:D. Ez jó ötlet :D:D. Na, ez nagyon jó ötlet. Fél nap alatt végigtekertétek? :D Ez nagyon tetszik :D:D. Köszike. Utánanézek. Már régebb óta gondolkodom a Velencei tavon, mert az idei évig mégcsak azt se tudtam, hogy lehet benne fürdeni :S...
Láttam azóta képeket róla :), és nagyon szép. Kösziiiiiiiikeeeeeee :D:D.
A kempingbicaj nem hosszútávra való!!
Ha mégis azzal mentek,
nem nagyon fogod tudni másra használni majd az alfeledet!!!
Nekünk kényelmesen a Balaton 3,5 nap volt. Fürdeni is tudtunk. Mindig a kemping strandján fürödtünk, mert ott nem féltettük (annyira) a cuccokat.
Amúgy nagyon egyértelműen ki van táblázva. Nem lehet eltévedni. És nagyon sok biciklis tejeri körbe, ha valami gondod van, akkor segítséget kérsz. Amúgy térképet is lehet venni, amin a kempingek is láthatók, de szerintem felesleges. Minden olyan egyértelmű, és kempingek is nagyon sűrűn vannak.
Én sokat le tudok tekerni :D. Tény, hogy a kempingbicaj nem olyan gyors :D, dehát ez van. Drágább bicajra nem volt pénzem, és ennek van egy nagy előnye, hogy rendkívül könnyű.
Köszike a válaszokat :).
Négy napra gondoltam én is, amúgy. Eredetileg egy napot terveztem, de aztán rájöttem,hogy ha már kifizetem a borsos vonatutat, ami nem csekély összeg, akkor inkább tovább ottmaradnék, mert nem hinném, hogy drága lenne a szállás. Mondjuk sátorom nincs:D,de én speciel elalszom a földön is, mert hálózsákom meg van. Mondjuk én inkább valami faházra gondoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!