Mennyi idő alatt lehet a Balatont körbebiciklizni?
Egy régi monti. Sajnos a bicajon sok múlik. Nagyon fontos hogy sok órán át kényelmesen tudj ülni rajta.
Ha fél óra után kezd nyomni a nyereg, elfárad a nyagad, és nyomja a csuklód a kormány akkor a halálod lesz a körbebicajozás.
Emellett fontos a jó áttétel, sok kaja utánpótlás, és egy jobb bringa.. :D Montival elég veszélyes vállalkozás.
Én komolyan kerékpározok, triatlonozok, de montival nekem is óriási merészség kellene hogy körbetekerjem. A monti a végemet jelenti. Nagyon nagyon nehéz vele tekerni hosszabb távokat. Terepre találták ki, egyetlen előnye hogy koszon sáron, rücskös terepen is elmegy, más nincs. A nép leleste a profi hegymászó montisokat hogy jó a bringájuk és ezért gyártják tömegbe, nem azért mert szükség van rá.
Vén trotty? Ezen jót mosolyogtam, sajnos a kor gyorsabban halad, mint ahogy az ember belül öregszik, de hálistennek jól bírom, egyáltalán nem vagyok egy berozsdásodott őskövület :D
Amúgy ez nem kapuzárási pánik, csak egy régi terv, amit valamiért eddig nem valósítottam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!