Debreceniek! A környéken merre érdemes kisebb/nagyobb túrákat tenni biciklivel?
Köszi! esetleg le tudnád írni, milyen úton érdemes menni? pl hortobágyra gondolom nem a 33-on.
Néztem látóképi tavat is, de ott is megközelítés ua., vagy kishegyesi út.
Tényleg nincs helyismeretem. :) és még nő is vagyok...
Tisza-tó körül végig van bicikliút, az is jó kis túra, csak az egész napos lenne, meg el kell vinni odáig a biciklit. Kb 100 km körbe.
Hortobágyra szerintem csak a 33-ason lehet/érdemes menni, de nem olyan forgalmas az, viszonylag sok biciklis is jár azon az úton.
Ha lenne bringám szívesen elkalauzolnálak...
A Hortobágy igen izgalmas: kimehetsz vonattal (felteszed a biciklit) és a HORTOPBÁGY feliratú állomásnál leszállsz, vagy mész még egyet a HORTOBÁGY-HALASTÓ-ig. Mindkét helyről iszonyú jó túrákat lehet tenni - az előbbiből a Madár-kórházhoz, a Pusztai-állatkerthez, vagy kimenni Mátára, az utóbbiból meg vagy a kisvasúttal be a pusztába, vagy mellette biciklivel a tavak mellett... Nagyon érdekes, szép tavakkal övezett világba érsz, kilátókkal, pihenőkkel, térképekkel... Hidd el: érdemes!
Tisza-tó tervben van. Köszi a tippeket, jöhetnek még! :)
Utolsó, ha esetleg szerzel bringát, írj. tényleg szívesen veszem a társaságot.
Az erdőspuszta tényleg jó hely, tele jó kis földutakkal. A google térképén jelölve is vannak, egész jól el lehet az alapján navigálni.
Pl a Létai úton elindulsz ott lesz a fancsika 1, majd fancsika 2, attól északra van egy kilátó is. Vagy az acsádi útról a hármashegyaljáig lehet menni.
Vagy pl Szoboszlóra a szováti úton, az annyira nem forgalmas, vagy akár földúton úgy rövidebb, csak rázósabb:D. Onnan meg egész Balmazújvárosig bicikliút van,
majd onnan vissza szintén lehet jönni földúton nem muszáj a 33-on. Bár ez már egy egész nagy kör.
Írj, aztán ha jön a jó idő szivesen megmutatom mi merre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!