Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kerékpár visszapillantó...

Kerékpár visszapillantó tükör? Tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Melyik a legjobb kerékpár visszapillantó tükör ezek közül?

www.bringabutik.hu/vasarlas/kerekpar-alkatresz-kiegeszito/visszapillanto-tukor.html

2013. máj. 4. 10:18
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
89%
Máshol is vannak forgalmas helyek az országban :) De tény, pesti bringás vagyok, hajnal háromkor nem tudok elindulni otthonról anélkül, hogy a forgalmat kéne figyelnem.
2013. máj. 5. 21:40
 12/14 Dogmatix91 ***** válasza:
Én győri vagyok, itt mondjuk egész korrekt módon meg van oldva a bringás közlekedés, lehet ezért nem érzem hiányát a visszapillantónak
2013. máj. 6. 19:16
 13/14 anonim válasza:
100%
Én is Győri vagyok, mégis egyedtértek az előttem szólókkal, akik azt mondják a tükör elengedhetetlen a kerékpáron. Itt Győrben pedig különösképpen. Épp úgy gépkocsiban, mint motorkerékpáron mindegyiken van annak ellenére, hogy vezetési gyakorlaton az oktató kötelezi a tanulókat a hátranézésre irányváltáskor és egyéb helyzetekben. Egyébiránt a kresz valamikor kötelezően előírta a kerékpár visszapillantótükörrel való forgalomba állítását. Egyébiránt amíg nem volt a kerékpáromon addig én se éreztem hiányát.
2016. szept. 8. 08:18
 14/14 anonim válasza:
Én is Győri vagyok, mégis egyedtértek az előttem szólókkal, akik azt mondják a tükör elengedhetetlen a kerékpáron. Itt Győrben pedig különösképpen. Épp úgy gépkocsiban, mint motorkerékpáron mindegyiken van annak ellenére, hogy vezetési gyakorlaton az oktató kötelezi a tanulókat a hátranézésre irányváltáskor és egyéb helyzetekben. Egyébiránt a kresz valamikor kötelezően előírta a kerékpár visszapillantótükörrel való forgalomba állítását.Amíg nem volt a kerékpáromon addig én se éreztem hiányát.
2016. szept. 8. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!