Fogyás szobabicilivel mikor indul be a tényleges fogyás?
Sziasztok!
Egy dologban kérném a segítségeteket! 3 hete, heti 5 alkalommal 45 percet szobabiciklizek.
Már szépen kezd látszani magamon, kezd alakulni a testem,és többet észre veszik rajtam,dicsérnek miatta.
Csak az a gondom hogy a súlyom az nem mozdul,tehát fogyni még nem fogytam.
Lehet hogy elősször csak ugy alakulgatok tőle, és még nem indult be a fogyásom?
És ha igy van kb mennyi idő mulva fogok kg-kat is veszíteni?
Van ez az elv, hogy aki sportol a zsír helyére izom kerül, a lábamon már eléggé érzem is.
Ez is közre játszhat abban hogy súlyt még nem sikerült veszítenem?
SZÉPEN KÉRLEK A KAJA RÉSZÉT NE HOZZÁTOK MOST FEL, NORMÁLISAN TÁPLÁLKOZOM, DIÉTÁSAN STB.
Erre a kérdésre szeretnék választ kapni.
Köszönöm előre is.
"Már szépen kezd látszani magamon, kezd alakulni a testem,és többet észre veszik rajtam,dicsérnek miatta."
Nem ez a cél?
"Csak az a gondom hogy a súlyom az nem mozdul,tehát fogyni még nem fogytam. "
De, fogytál.
Mit számít az a szám, ami a mérlegen van? A zsír eltüntetése a cél. Ezt hívják fogyásnak. Ha mellette izmosodsz, akkor nyilván nem leszel könnyebb.
Vagy zsoké akarsz lenni? :) Nekik mondjuk számít a kg, hogy elbírja őket a ló :)
amint létrejön a kalóriadeficit huzamosabb időre.
ez meg úgy néz ki,hogy nincs meg.
pont annyi a bevitt és az elégetett cal,amennyivel tudod tartani a súlyod.
szóval vagy többet kell tekerned,vagy csökkentsd a ch-t.
így fog beindulni kb.
De igen pont az a cél hogy a tükörben azt lássam amit szeretnék :) Végülis Az nem érdekel tényleg hogy mennyi a kilók száma, csak elég furcsa hogy már elég jól látszik rajtam a változás de a mérleg nem mutat kevesebbet. NA de mindegy nem is ez érdekel inkább az hajt hogy lássam magamon:) akkor ezek szerint fogyok csak izom megy a helyére és majd lassan be fog indulni normalisan is a fogyásom?
A ch-t már nem nagyon tudom csökkenteni mert majdnem mindent ki iktattam már. többet tekerjek így is?
#8: Túlsúly és szar kondi mellett van ilyen az elején.
Sportolóknál persze nem megy egyszerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!