Bicikli vásárlásban! Mi ajánlatok ( részletek lent )?
körülbelül 100 ezer 150 ezer forint között gondolkozok. Sportosabb bicikli kellene a ktm márkát ismerem tudtommal az nagyon jó. De nem feltétlenül kéne ez a márka bármit ajánlhattok. itt egy kép példaként h milyenben gondolkodok :
ez egy fél milkás keróXDD
használtan nézegess
150ezerért nem fogsz jó összteleszkóposat kapni
fél millió? :D na nemár ez 800 és 1,5 között lehet mivel hogy carbon meg ktm meg meg fox van rajta meg minden....
ha ezt meg lehetne kapni 150-ért már futnék is érte így mezitláb ahogy vagyok. 150-ből egy egész jó 26 hardtailt kapsz, de hardtail 29er-ből is csak 200-ért tudsz elfogadhatót venni....
előző vagyok, helyesbítek inkább 1-2 milló között lehet pl mert teljesen xt felszereltségű DT Swiss dolgok is vannak rajta. Nagyon állat bringa de nem 150.
De ha 150-re rádobsz még egy kicsit akkor ezek kaphatók:
bocs csak 290-es határ volt de itt tudsz nézegetni.
Igen, csak az a gond, hogy 100-150 között nem kapsz használható fulltelós 29er montit, karbonvázasat meg pláne, szóval ez kb. olyan, mintha kiírnád, hogy 5 milláért ajánljon valaki sportautót, és belinkelnél egy Lambót, hogy kb. ilyen legyen :)
100-150 között leginkább egy aluvázas hardtailben gondolkodnék, ez futja ki belőle. Pl.: [link]
És mielőtt megkérdeznéd, hogy akkor miért van a teszkóban meg a praktikerben 50 alatt fulltelós bringa, elárulom: az nem bringa, csak annak látszik.
a fél millió igen hát az kevés volt de nem akartam a szívbajt hozni szegényre
így jobban megnézve 1,2milka
ez például hasonló, de elérhetőbb árkategória,
amúgy nézelődj, testbikeon!
A KTM meg jónak jó, de szerintem ár érték arányban, vele megmeggyező árakban, mindig találni jobbat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!