Mountain bike vásárlásban segítséget kérek. Ki mit javasol?
Sziaszok!
Olyanban kérnék segítséget, hogy szeretnék vásárolni egy mountain bike-t, de nagyon nagy a választék és nem tudom, hogy milyen legyen.
Az igényeim: első hátsó tárcsafék, első állítható teleszkód, vagy esetleg hátsó teleszkóp.
Árban 60.000 Ft- ig mennék el, vagy max 65e.
Néztem Hausert, de nem tudom...
A lényeg, hogy nagy távokat bírjon. Mert nyáron balaton megkerülő túra lesz ismét :)
Nézz szét a Testbike.hu oldalon. Ott az új nyitólap segít neked, vagy a Testbike bolhán, bikemag piactéren nézz szét.
pl.:
[link] (szerintem ebből lehet egy kicsit alkudni is)
ÓÓ hát nekem is bejön ez a bicaj. Nagyon jól nézz ki.
Nézegettem az oldalt amit küldtél, kiválasztottam a keresőn a bicajt, találtam is megfelelőt.
A merida mennyire jó márka?
Első válaszoló vagyok! Nem az én bicajom, csak szerepelt az esélyesek listáján :)
Egyébként a Merida véleményem szerint megbízható márka, és ilyen árkategóriában az alkatrészek ár-érték aránya sem rossz. Az itt belinkelt modell egy kisebb változatát (19"-os vázmérettel) volt szerencsém kipróbálni, és megtetszett, szóval jó kis bicaj, és fejleszteni is lehet bőven, mert a váz sem rossz, ráadásul erős is, ami sajnos a 2011-es modellek vázairól nem minden esetben mondhatók el.
Remélem segítettem. üdv: 1. válaszoló
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!