Babakocsi vásárlásban szeretnék segitséget. Kunert vip a neve amit kinéztem. De csak netes rendeléssel találtam. Szeretném előtte megfogni, kiprobálni. ?
Esetleg valaki tud ebben segiten hogy Pest megyében vagy Budapesten hol találok olyan boltot ahol lehet kapni?
Tapasztalt kismamik mi a véleményetek erről a babakocsirol egyébként ? Esetleg van itt aki már használt ilyet ?
24+3 pocis
Szép napot mindenkinek :-)
Nekem is ez a kocsi tetszik, és a leírás alapján jó is lehet. nekünk PC kocsink volt, de azt rég eladtam, most jön a tesó, úgyhogy nézegettem már.
viszont én is csak neten láttam eddig, hogy meg lehet rendelni :( ez nekem annyira nem szimpi. a teszveszen is fönt van, ott azt írja házhoz szállítja. nem tudom...
Én is olyat vettem,vagyis a neten láttam. Én sem mertem megvenni anélkül,h lássam,ezért utaztam kb.200km-t,és akkor sem láthattam pont azt,amilyen kellett volna. Ezért megrendelték és postán küldték(ingyen). Sokkal jobban tetszik , mint képen és szerintem tökéletes! Még nem sikerült használni,remélem meg leszek vele elégedve. Én idáig ajánlani tudom,én imádom!
38hetes
Szia!
Mi Kunert VIP babakocsit vettünk! Hidd el nem bántuk meg. Olyan mint a képen látod, persze érdemes jól szétnézni. Sokat nézegettünk de erre esett a választás az ÁR/ÉRTÉK arány miatt. Szuper, nagyon masszív és jól is néz ki. Nem bántuk meg! A [link] oldalon vettük. Nagyon meg vagyunk vele elégedve! Ami még fontos Ingyen kiszállították!
Más dolgaik is vannak, jó áron, érdemes megnézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!