Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Hol van Budapesten kerékpár...

Hol van Budapesten kerékpár kiegészítő bolt? Hajtókartengely, hajtómű csavar?

Figyelt kérdés

Hol van Budapesten kerékpár kiegészítő bolt? Hajtókartengely, hajtómű csavar?

Ilyen cuccok mint itt, csak ez vidéki bolt. Netes rendelés kizárt.

[link]

#bicikli #Hajtókartengely #hajtómű csavar
2012. aug. 27. 22:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
elvileg egy közepesen jó boltban vannak ilyenek.kimondottan alkatrészboltról nem hallottam.
2012. aug. 27. 23:37
 2/11 anonim ***** válasza:

Csodálom, hogy még nem találtál egyet se, ez alapján úgy tűnik, minden sarkon van egy bringabolt:

[link]

2012. aug. 27. 23:39
 3/11 A kérdező kommentje:
A bringabolt lehet olyan ami csak biciklit árul. Ha arra keresek rá, nem fog kiderülni, hogy csak biciklit árulnak vagy alkatrészt is. Amit belinkeltél a CM-on azon sem serül ki. Ezért lett kiemelve, hogy alkatrész! bolt. Azért kösz!
2012. aug. 28. 02:33
 4/11 anonim ***** válasza:
Ridebike, hercehurca, most hirtelen ezekre kereshetsz gugliban, de van kismillió másik is.
2012. aug. 28. 10:04
 5/11 anonim ***** válasza:
Másik lehetőség, hogy rákeresel gugliban arra amit szeretnél (pl hajtókarcsavar), és a találatok között lesz vagy 20 bolt is a webáruházok mellett.
2012. aug. 28. 10:05
 6/11 A kérdező kommentje:

Ez igaz, csak sajnos a webáruházak seo-zzák előre magukat a keresőben. Rendes bolt kellene belváros 5.,6.,7.,13. ker.-ben.

Még egy kérdés, mert ti értetek hozzá szerintem.

Ki kell cserélnem a hajtómű tengelyt. Van egy Mongoose bringám, kell erre figyelni vagy szabvány tengelyek vannak?

Mert láttam az M8 csavarban is van "Moongoose-os".

Akkor tengelyben is "Moongoose-os" kell? Köszi

2012. aug. 28. 21:09
 7/11 anonim ***** válasza:

Elvileg nem kell Mongose-os csavar,mert olyn nincs az egy sima M8-csak a mongi gyártotta aztán nyomot bele feliratot.

egyébként a hajtómű tengelyek szabványosak 63mm-123mm-ig.

vidd a cserélni kívánt példányt a boltba,mert kérdezni fogják a méretet.

UI: cseréldki az egész bandát egy középcsapágyra,mert ez a tengely cserélgetés,golyó cserélés stb hosszútávon agyf@szt okoz.

2012. aug. 28. 23:56
 8/11 A kérdező kommentje:

Ok, köszi így már világos. Csak az utolsó mondatodat nem tudom értelmezni.

"UI: cseréldki az egész bandát egy középcsapágyra,mert ez a tengely cserélgetés,golyó cserélés stb hosszútávon agyf@szt okoz."

Ebből csak az "agyf@szt" értettem.

2012. aug. 29. 19:49
 9/11 anonim ***** válasza:
Monoblokk = nincs agyfasz.
2012. aug. 29. 21:02
 10/11 A kérdező kommentje:

Ok, most utánaolvastam mi a monoblokk. Ezt én be tudom szerelni? Akkor hajtókart is kell hozzá cserélnem?

A képek alapján igen.

2012. aug. 30. 06:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!