Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Szerintetek 17 évesen már...

Szerintetek 17 évesen már késő belevágni hobbi szinten a bmx ezésbe?

Figyelt kérdés
elakarom kezdeni mármegis van az az ember akitöl veszem a bmx et ,csak érdekelne hogy ti mikor kezdtétek és hovajutottatok , és hogy mennyire érte meg a bmx :)

2012. aug. 27. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hobbi szinten semmit sem késő elkezdeni,én szeptembertől 21 éves fejjel kezdek el hobbi szerűen úszni

úgyhogy bátran vágj bele

2012. aug. 27. 14:19
 2/11 anonim válasza:
0%
szerintem gáz ha egy 17 éves bmxezik az a 13-14 évesek korosztálya de eleve a bmx egy nagy hülyeség minek hogy jobban tudj csajozni csak tudatom veled hogy a lányokat nem érdekli a bmx
2012. aug. 27. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:

attól függ melyik szakátat kívánod művelni.

flatland:hülyeség lassan fejlődsz,mert ahoz öregvagy

dirt:az oké úgyis csak ugráli kell+trüküzni

cross:az még okésabb ott csak ugráli kell

street:ok,csak kell hozzá legal hely mert elkergetnek a közterületesek

2012. aug. 27. 15:45
 4/11 A kérdező kommentje:

öreg vagyok 17 évesen? XD

azjó..

amugy street dirt és nem a csajozás miatt hanem HOBBI szinten zenehallgatásközbe tekernék kicsit : ) nem itthon punnyadnék..csak kiváncsivoltam hogy mitmondanak rá eggyes emberek de arra nem számítottam hogy öregvagyok 17 évesen D

2012. aug. 27. 17:26
 5/11 anonim ***** válasza:
megint első vagyok:nem vagy öreg semmihez 17 évesen,ha hobbi szinten akarod csinálni,legalább nem a gép előtt fogsz punnyadni
2012. aug. 27. 17:44
 6/11 anonim ***** válasza:
Amíg nem kapsz tőle combnyak törést addig nem vagy hozzá öreg. :D Hobbi szinten főleg. Nehogy már csak a kisgyerekek kezdhessenek el valamit... Én tavasszal kezdtem el rendesen MTB-ozni aztán semmi bajom nem lett tőle.
2012. aug. 27. 18:08
 7/11 DDoP válasza:
szerintem nem gáz....énis most kezdtem el és 15 vagyok szal...csak nyugodtan XD
2012. aug. 28. 15:19
 8/11 nincsenx ***** válasza:
hülyeség annyi felnőtt 20-30 évesek is bmx-eznek ezt egy jó sport és nem értek egyet a másik kommentelövel nem azért van ez hogy csak csajoz vele általában nem azért csinálja az ember
2012. aug. 28. 21:55
 9/11 anonim válasza:

úristen 2. hozzászóló, te biztosan tudod h mi az a bmx?? :D utóljára anyámtól hallottam hasonló dumát, de tőle is azért mert kb azt sem tudja mi az..:D ekkora hülyeséget hogy ez csajozásra való, meg h 13-14 éveseknek.... egy rakás huszonéves haverom van, akik ezer éve nyomatják, és marhára nem a csajozásról szól... akik arra használják, mi azokat hívjuk pózereknek. kiállnak a főtérre megcsinálnak 2 kp-t és ők a királyok. jah ha kpznak az már elég nagy szó amúgy... általában csak támaszkodnak meg tekeregnek a városban. csak számomra ők nem bmxesek XD

kérdező, am kezdd csak el, én 21 vagyok, és most fogom elkezdeni... jah és csaj vagyok :D sztem nem sok jövőm van de imádom és úgy érzem hogy muszáj belevágnom:) persze csak hobbi szinten.

2012. szept. 19. 21:24
 10/11 anonim válasza:
előző vagyok, ja meg h a lányokat nem érdekli a bmx? akkor én vagy nem vagyok lány, vagy kivétel vagyok, mert én odáig meg vissza vagyok érte, a barátom is bmxes, és áááhh :D méghogy nem érdekel :D
2012. szept. 19. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!