Hobbi kerékpáros vagyok de azért szoktam túrázni elég gyakran, megéri 40. 000 Ft-ot kiadnom első-hátsó tárcsafékre?
Városban, terepen bicózgatok elég sokat ha jó idő van. Ezt a féket néztem ki, megéri?
Nézd, kinek mi mennyire fontos, mennyit tud rááldozni a bobbijára. Ebben mondjuk csalódni nem fogsz, hiszen egy nagyon jó és megbízható fékről beszélünk, és a biztonsági alkatrészeken sosem érdemes spúrkodni, bármikor életet menthet. Te tudod, akarsz e rá ennyit költeni, én a hobbimra például sosem sajnáltam a pénzt.
Másrészről megéri igen. Minőséginek minőségi a darab, végülis rossz árban sincs.
Az előzővel egyetértek.
Én nem lebeszélni akarlak, de az Avid egy közkedvelt márka tárcsás körökben, a minősége megbízható, ami bizony életet is menthet, szerintem itt nézelődj körbe: [link]
Ha nem akarsz sokat költeni, szerintem elég egy mechanikus, hegyi felhasználás maitt 160asat ajánlanék. Kezdésnek egy Avid BB 5 mech.tárcsafék első,hátsó 160, ha az anyagiak nem akadályoznak, egy BB7est is kipróbálhatsz.
Ha mindenképp hidraulikusat akarsz, akkor arra számíts, hogy több technikai probléma fog föllépni, ami anyagilag is többet jelent majd. Állítólag az Avid Juicy 3at nem érdemes venni, inkább az 5-ös, de ez felhasználástól is függ, mennyire komolyan, milyen sűrűn jársz helyen. Az %-ös egyébként már 203-as, ami városba szerintem fölösleges.
Szóval kezdésnek inkább egy Avid, mechanikus 160-as, az sem feltétlenül rossz, amit te választottál, csak nem túl ismert, vagy körbenézhetsz más márkák közt is, pl Hayes amin még érdemes gondolkodni, meg Magura, de az szerintem nem a te pénztárcádhoz való, szerintem meg nem is érik meg az árukat.
Sok szerencsét. Ha Quadot vettél, a véleményed, tapasztalataid azonnal, vagy 1-2 év után is majd írd fel a testbike-ra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!