Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ha erős ellenállással tekerek,...

Ha erős ellenállással tekerek, akkor izmosodni fogok, ha gyorsan, alacsony ellenállással, akkor pedig fogyni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 08:57
1 2
 11/18 dirtboy ***** válasza:

ma10:37

Neutronlovag jól mondja,nem alkalmas a biciklizés arra hogy szépen kidolgozott izmos combjaid legyenek.

ahhoz rövidebb ideig és nagyobb ellenásás kell.

és ráadásul nem is tudod eléggé megnövelni az ellenállást.

2012. aug. 5. 10:46
 12/18 A kérdező kommentje:

Nekem nem ilyen mértékben aránytalan természetesen, de én nem is ilyen mértékben űzöm a sportot és ráadásul nő vagyok.

160cm vagyok és 43 kg. Ehhez 56cm- es derék és 48cm- es comb társul, amiből ugye 2 van szerencsére, szóval ezért aránytalan....

2012. aug. 5. 11:15
 13/18 dirtboy ***** válasza:

úr isten,neked sürgősen fel kéne szedned pár kiló izmot.

nagyon sovány lehetsz.

2012. aug. 5. 11:21
 14/18 anonim ***** válasza:
na jó de azért erősít és izmosít egy bizonyos szintig.
2012. aug. 5. 12:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy szintig igen.
2012. aug. 5. 12:26
 16/18 A kérdező kommentje:

Nem vagyok túl vékony, még akad itt- ott megfogható zsírréteg rajtam is, amit nem is bánok.

Az az egy szint sokkal feltűnőbb azon, akinek nincs feleslege, mint azon, akinek az izmát több kg zsír fedi.

2012. aug. 5. 15:17
 17/18 dirtboy ***** válasza:

kizárt dolog hogy bárhol is legyen rajtad felesleg 160cm és 43kiló mellet.

ezt ne is akard be magyarázni se nekem se magadnak.

2012. aug. 5. 15:29
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem szeretném senkinek megmagyarázni, hogy felesleg van rajtam, hiszem nincs, egyszerűen csak arról van szó, hogy szerencsére nem vagyok csont és bőr. A 2 nagy különbség.
2012. aug. 5. 15:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!