Ha erős ellenállással tekerek, akkor izmosodni fogok, ha gyorsan, alacsony ellenállással, akkor pedig fogyni?
nem ez nem így műkszik.
eleve bicajtól nem leszel izmos,másrészt étrend sokat számít.
ha nincs szálkásító diéta akkor valószínű nem fogsz fogyni akár hogy tekered.
ma 09:40
nézd már meg a bicikliseket milyen izmosak.
egyébként meg fejtsd már ki hogy hogy is lesz valaki izmos egy olyan fajta mozgástól mint a bicikli,ne csak azt büfögd be ide hogy simán lehet izmos.
Köszönöm!
Azért tettem fel a kérdés, mert nekem megvastagodott tőle a combon. Nagy ellenálláson heti min. 3* 1- 2 h-t tekertem és aránytalanul vastag lett a testem többi részéhez viszonyítva. Nem szeretném, hogy vastagabb legyen, de a tekerésről sem szeretnék lemondani, ezért gondoltam, hogy ha alacsony ellenállással csinálnám, akkor nem vastagodna tovább, csak formálódna.
Szerintetek?
szálkásító diétád legyen és aerob tartományban tekerj 50-60percet heti 3-4x legalább.
így fogyni fogsz zsírból.
Megnézném azt az aránytalanul nagy combod. Nekik például az van a többi látható testrészükhöz képest: [link]
De őrájuk se biciklizéstől meg szalonnától ugrottak ekkora combok, úgyhogy valószínűleg te csak beképzeled a hatalmas combjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!