Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » BMX racsnijának kopogó hangját...

BMX racsnijának kopogó hangját (mikor nem tekerek) fel lehet erősíteni?

Figyelt kérdés
a régi racsnim eltört de egyáltalán nem volt hangja, az új racsnimnak csak simán halk a hangja amit ma vettem.
2012. jún. 21. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
hát ha hangos racsnit akarsz akkor olyat kell venned... amúgy egy mikrofont mellé szigetelő szalagozol, és valamiféle hangszóróra irányítod a hangot:P de mechanikai úton nem hiszem, hogy fel tudnád erősíteni a hangját:D
2012. jún. 21. 21:00
 2/3 A kérdező kommentje:
de a szerelő azt mondta hogy így komplett hangos racsni nincs, vagy átfűzi driveres aggyal hangos lesz de 4 napot kell rá várni és 15ezer kb, vagy komplett kerék de arra is várni kell napokat és az sem olcsó, szóval így 3000ért belerakta a halkan kattogó racsnit simán, és ugye ez is hangosabb mint volt de többet vártam....
2012. jún. 21. 21:16
 3/3 anonim ***** válasza:

hát ha a kenést eltávolítod azzal is hangosabb lesz, de ugyebár azzal rontod az élettartalmat is... van rengeteg fórum ami ezzel foglalkozik, googlizz rá...

Ha a szerelőd azt mondja nincs direkt hangosabb agy, akkor egyszerűen nem ért hozzá, vagy csak nem akar vele foglalkozni... Ne feledjük, a bicikli szerelősség nem egy szakma, tudtommal sehol nem tanítják, úgy lesz valaki bicikliszerelő, hogy az a hobbija és ért valamicskét hozzá és kikiáltja magát szerelőnek, (ezúton szeretnék elnézést kérni minden bicikliszerelőtől:)

tehát olvass utána googlin, rengetegen boncolgatják a meik agy a hangosabb témát, de ha a már meglévőt szeretnéd mindenképpen hangosabbá tenni, akkor most olvastam, valami olaj lemosóval mosd ki belőle a kenést és attól is hangosabb lesz...(meg persze szép lassan meg is ölöd vele)

2012. jún. 21. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!