Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Edzéssel mennyit lehet növelni...

Linkoln kérdése:

Edzéssel mennyit lehet növelni az átlagon kb?

Figyelt kérdés
outis vagyok nemrég kezdtem, régi montimhoz képest sokat ugrott az átlagom a kerékpártól, a vékony kemény gumitól, a lookos pedáltól, meg ttől attól, most kezdtem edzeni rendszeresen kb mennyi javulás várható? (27volt annó a montival, most 35km/h) Vékony vagyok fogyni nemfogok.
2012. jún. 16. 10:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ezen még finomíts. Amúgy mi más, mint aerob? :) Persze, hogy az. 90% max pulzussal 1 óra minden nap arra jó, hogy kimerülj. Amiket írtam, jó források, alapnak jó lesz. Persze van még bikemag, meg miegymás oldalak is, no meg persze egyetemi edzéselmélet könyvek, de azok kicsit szárazabbak.
2012. jún. 19. 23:10
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaid, olvasgattam már bikemagon is főleg a kerékpár beoptimalizálásáról és arról hogy hogyan lélegezzek hajtsak.

De mivel nemrég kezdtem javából tanulgatok, itt is azért kérdezgetek hogy okuljak, beregeltem az oldalakra is amiket linkeltél, és igyekszem.

Ezt hogy 1 óra nagy pulzusszámmal arra jó hogy elfárasszam magam úgyérted hogy nemigazán erősít? :D

Mert az lett volna vele a célom hogy egyből a mélyvízbe az állóképességemnek meg a combomnak hogy észrevegye ez edzés és szokja meg :D

2012. jún. 20. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!