Edzéssel mennyit lehet növelni az átlagon kb?
Hát nem igazi monti, csak egy tömegbengyártott vacak, nagyon rossz a hajtása van vagy 10 éves, sokat bringáztam de nem ment gyorsan.
Most viszont egy elég jó versenybringát vettem, de 200on nem megy a 35 :D Az sok, remélem hogy csak még, bár 200elég sok, 50en tudom tartani maximum, azután meghalok.
Távlati lehet csak érődjön el :D
Nem tervezek leállni az elkezdett edzéssel, és még van időm bőven míg kiöregszek.
De hogyan edzek 200km-re?
Ahhoz őrült sokat kellhet tekerni, nem? Időnként kell 200at is meg alapból inkább sokat kell, kb emnnyit? Vagy hogyan képzeljem?
Jelen edzésem annyi hogy letekerek 30km-t annyival amennyivel bírom 5ször egy héten, egyszer 50et egy nap meg pihenő.
Igazából már olvasgattam, az hírlik hogy az aerob edzés is eléggé növeli az állóképességet, és ezért döntöttem amellett hogy közel 90%os pulzussal tekerek akkor napi egy órát.
Most kezdtem 3 hete, ezért van most így belőve hogy 30kilóméterek, még csak fel zárkózttom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!