Milyen edzéssel szélesíthetném a felsőtestem?
Figyelt kérdés
13/f a karom 37-es,de a felsőtestem elég gizda.....kéne vlmi jó kis edzés rá2012. jún. 12. 15:25
2/9 A kérdező kommentje:
folytathatod
2012. jún. 12. 15:41
3/9 anonim válasza:
13 évesen még végezz fegyencedzést, fevőtámasz, tolódzkodás, guggolás, lábemelés függeszkedve, húzódzkodás, fekvőtámasz kézállásban és hídtartássok vannak az első részben. Megveheted könyvben, vagy töltsd le netről.
1-2 év múlva mehet majd súlyzós edzés: [link]
5/9 A kérdező kommentje:
fél éve tömegnövelek,súlyzókkal,minden fejlődik,de a felsőtestem nem annyira
2012. jún. 12. 16:05
6/9 anonim válasza:
Minden, kivéve felsőtest az = láb.:)
Ne súlyzózz még szerintem. Fegyenedzés és hozzá tömegnövelő étrend legyen.
7/9 20YearsSport válasza:
13 evesen badizni a legnagyobb fassag. szep se leszel, magas se, es egeszseges meg meginkabb
8/9 anonim válasza:
Ilyeneket írni meg még nagyobb fasság. A növekedése genetikailag kódolt. Nem azért nem ajánljuk, hogy nem nő meg, hanem még ilyen korban nagyon leterhelné az ízületeket. A szép forma meg ízlés dolga, esetleg neked nem tetszik egy izmost test, de másnál még nem így van.
9/9 anonim válasza:
Vizilabda!!! fekvö futás ! olyan kockahasad lessz hogy nem tudod lekaparni magadrola csajokat;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!