Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Gyantázzam a felsőtestem v hagyam szőrösen?
Figyelt kérdés
F/162012. máj. 2. 18:04
1/13 anonim válasza:
Gyantázzad. Akár ki is rúzsozhatod magad, sőt, egy magassarkú és anyu ruhái is beleférnek, ha bevállalós vagy.
3/13 anonim válasza:
szerintem ne gyantázd.. nekem egyáltalán nem jön be a sima tök b*zis
5/13 anonim válasza:
Csubakka, szobafogságban nincs netezés? Ezt a hülyeséget meg felejtsd már el...
6/13 anonim válasza:
Nekem a szőrtelen férfi felsőtest tetszett , persze ha sportos.Természetesen a kéz és láb szőrtelenítését én is ellenzem , a sima felsőtest sokkal jobban tetszik.ha meglátok 1 férfit így akkor hogy is mondjam , hozzá tartozik az adonisz megjelenéshez az izmos szőrtelen felsőtest.Olyan tökéletes látványt nyújt.Ami szép azt nem kell eltakarni.
Egyáltalán nem meleges hogyha egy férfi ápolt és igényes meg ha .leszőrteleníti a mellkasát.
Kérdezem , ti láttatok már szőrös mellkasú , úszót vagy testépítőt?
26/N
8/13 anonim válasza:
Rövid leszek és tömör: eszedbe ne jusson hozzányúlni!
10/13 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen.Számomra csak akkor ápolt 1 férfi ha sima a mellkasa , a szőr csúnya rajta.Én sem hagyom meg a lábamon.
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!