1/6 anonim válasza:
A küllőprizmát nem is kell mondani, mert az kötelező!
A küllők egyik végére tegyél egy felnit, a másikra meg valamilyen agyat!
4/6 anonim válasza:
tegyél a küllők közé egy pikk ászt, vagy egy jokert:P
PRIZMAAA??? az maradjon a nyuggereknek...
5/6 Alex Fly válasza:
Küllőanya? Nem árt, ha tekersz a végére egyet...
Amúgy mire gondolsz: Mert hülye kérdésre csak hülye választ fogsz kapni...
De ha egyre gondolunk, akkor ugye a küllőprizma kötelező -de a rendőr abba sem igen köt bele, ha helyette a küllőre pattintható fényvisszaverő csövecskét teszel fel. Vagy láttam küllőrepattintható villogó szemű pókot is. Vagy ha már extra, akkor MonkeyLectric. HC városi gépre küllőkártya... lánybicóra küllőgyöngyök... ilyesmi. Legyél kreatív!
6/6 anonim válasza:
Pl. Létezik ilyen: [link] , én rátettem este a kerék agyára, kerék forgása kozben nagyon cool kinézetre, tobb otletem nincs, max én egyszer átfestettem a kulloket feketére, kicsit az is tuning benyomást kelt, persze érdemesebb megvenni mert az persze gyárilag van festve-tartósabb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!