Ti milyen országúti bicikliket ajánlotok 100 ezer forint körül?
Figyelt kérdés
Országúti biciklit akarok venni csak nem tudom hogy milyet?#bicikli #orszáúti
2012. máj. 31. 14:59
1/2 anonim válasza:
vaterán nézz szét, igazából így elég nehéz meghatározni milyet, mindenkinek más az igénye, néhány tipp amit érdemes figyelembe venni:ne legyen rozsdás csak fedett tető alatt tárolt bringát vegyél, jó cuccok legyenek rajta, nézd meg árgép.hu-n hátha megvan az új ára stb. használtan sokkal olcsóbban lehet ugyan olyan jó biciklit kapni akár feléért, de azért mielőtt megveszel egy bringát feltétlenül kérdezd meg szakértőtől hogy jó-e, megéri-e stb.
2/2 anonim válasza:
picit idegesítő egy honlap, csepel torpedó 89500huf
szerintem ha újat keresel akkor ennél jobbat nem találsz ebben az árkategóriában, nekem csepel royal van 1 többekközött de az flip flopp aggyal... én csak ajánlani tudom, nagyon szeretem.
Ha nem ragaszkodsz az új hoz hanem jó a használt is akkor mindenképpen csak személyes átvételbe menj bele, hogy ki tudd próbálni...
ha kezdő outis vagy, akkor szerintem egy ilyennel is nyugodtan beérheted:
ez most csak egy pár perces keresés eredménye...
ránézésre réginek tűnik, mert az is... de ha használtan veszed így is úgy is rá kell költeni egy csomót...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!