Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Tudnátok ajánlani Shimano...

Tudnátok ajánlani Shimano Deore/Alivio váltós trekking bicikliket 100ezer alatt?

Figyelt kérdés
trekking bicikli
2012. febr. 4. 15:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Például:

[link]

[link]

2012. febr. 4. 18:46
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszi, bár én újonnan akarok venni :) Caprine Epik 30-ról mi a véleményetek? [link]
2012. febr. 4. 18:50
 3/14 anonim ***** válasza:
Az Epik nem trekking.
2012. febr. 5. 10:56
 4/14 A kérdező kommentje:

Aha, közben rájöttem '^^ No és ez? :) [link]

Erről mi a véleményetek?

2012. febr. 5. 19:39
 5/14 anonim ***** válasza:
Jó a Voyager, de ha betonon fogsz főleg tekerni, akkor szerintem egy merevvillás jobb lenne. Egy ilyen semmi mozgású, alsó kategóriás teleszkóp semmire nem jó, nem érzed bukkanóknál a 'hatását'. De a merevvilla abból a szempontból jobb, hogy azért akármit is nézve a merevvilla egyáltalán meg se moccan és ez jó. (mert bezzeg az ilyen teleszkópok dombon felfele mikor állva tekersz akkor kicsit megindul, és mivel hol lehetne már ezeket lockolni átkozod a napot, hogy miért került bele teló :D).
2012. febr. 6. 18:22
 6/14 A kérdező kommentje:
Jaj, ez nem jó hír... :S Akkor már tippem sincs, milyen biciklit vegyek... :(( Kérlek, ajánljatok konkrét bicikliket :)
2012. febr. 7. 09:47
 7/14 A kérdező kommentje:
Mondjuk nekem ez lesz az első "komolyabb" biciklim, a régiben még teleszkóp sincsen, és már vagy 10 éves, szóval nekem nem hiszem, hogy fel fog tűnni, milyen a villája, vagy ez ekkora különbség? :S
2012. febr. 7. 09:51
 8/14 A kérdező kommentje:

Hm, ez milyen? [link]

Az előzőhöz képest. Ez már merevvillás? Melyik a jobb?

2012. febr. 7. 11:24
 9/14 anonim ***** válasza:

Ez nem rossz, agydinamó is van benne. Ha ilyen bringa vásárlásán gondolkodnék, ez a példány biztos szóba jönne, főleg ennyiért.Telós, de nem feltétlenül értek egyet az előttem szólóval. Ha karban van tartva egy ilyen teló is jó szolgálatot tud tenni kicsit rázósabb terepen.

Nőit keresel?

Azon az oldalon amit linkeltem először, új bringákat is lehet kapni, csak természetesen garancia nélkül. Én így vettem egy új 400ezres bringát 200-ért. Szóval nagyon jókat ki lehet fogni

2012. febr. 7. 15:57
 10/14 A kérdező kommentje:
Köszi, nézegettem az oldalt, de nem nagyon találtam új bringát :( Viszont az a kérdésem, hogy én 177 cm vagyok, elég lenne a Kellys bicikli? (2.link).
2012. febr. 7. 16:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!