Extra gyors bicikli. De hogyan?
Most láttam a fókuszba egy hapsik akinek a rekordja biciklivel 171 Km/h .Nagyon megmozgatta a fantáziámat,és már régen is álmodoztam hasonlóról.Ti hogy csinálnátok?
Egy gyári biciklit alakítanátok át vagy csináljak házilag egy masszív,erős vázat?Légyszi segítsetek
Köszi
ahoz elég legurulni egy domboldalról, persze nem árt egy jó fék :D
én őnerőből kitekerem a 45-öt, szal egy lejtő bpven elég neki :D
én gyári cangát alakítanék át
Fekvőbiciklivel tartható az 50-60 km/h
Országútival a 40 km/h tartható
Országútival valóban lazán elérhető 70 cm/s kedves utolsó :P
ma 21:47
Időeltolódás?
Mindegy, 60-70 km/h sebességet ha akár doppingal tartasz egy országútin akkor mehetsz a túúúddööööfranszra :D
A döntő tényező 20 km/h fölött a légellenállás.
Kialakításból adódóan a parasztbiciklin lesz a legnagyobb, az országútin kisebb, a fekvőbringán a legkisebb. A gördülési ellenállás is sokat számít, ezért nem tudsz montival
Bocsi, nálam valóban időeltolódás van, már oylan hulla vagyok :D
Amúgy nem arról szólt a kérdés, hogy tartani azt a sebességet csak elérni. Nem doppingolok, de a MB bringámmal el tudom érni az 50et, egyszer mentem egy országúti bringával, de nemvolt rajta kmóra és épp nem működött a sebességmérő kijelző sem ezért nemtudom mennyivel mehet gyorsabban, de érzésre gyorsabb volt legalább 10el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!