Megtennétek 80km-t kerékpárral?
Figyelt kérdés
2012. jan. 4. 20:13
1/15 anonim válasza:
Attól is függ, h hol és mikor! Én Szeged közelében tekertem hatvanat egy nyáron, az idő is jó volt, a domborzati viszonyok se voltak rosszak. Egyébként is napi rendszerességgel tekerek, igaz nem nagy távolságokat. :)
3/15 A kérdező kommentje:
Nyáron vagy tavasszal, szép időben, sík terepen.
2012. jan. 4. 20:48
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos ismerőseim nem jönnének, egyedül mennék.
2012. jan. 4. 20:52
5/15 anonim válasza:
igen , a Balaton körül is napi 80km körül tekertünk haverokkal
OFF
első: merre tekertél hatvanat szeged felé? (Nekem eddig a töltés körbetekerése jött be a legjobban)
6/15 anonim válasza:
Ha először szeretnél ekkora távot letekerni, fontos a helyes sebesség megválasztása. Nem célszerű az első 10 Km-en elégetni a "felgyűlt" energiát.
A folyadékutánpótlásról sem szabad megfeledkezni, nem(csak) akkor kell inni, amikor már szomjas vagy. Legyen nálad 1-2 müzliszelet is.
Ha csomagos túrát szeretnél, a többletsúly miatt kíméletesebb tempót és áttételt használj.
Baleset és defektmentes új évet!
7/15 anonim válasza:
Igen. Én tavaly júliusban kezdtem kerékpározni és nyár végére már a 120km is gond nélkül ment. Egyedül nem érdemes menni, mert úgy unalmas egy kicsit. Csak akkor menny egyedül, hogyha muszáj. Ilyen távokra érdemes magaddal vinni egy defektjavító készletet vagy csere belsőt. Nyáron nagy hőségben ajánlott 1 és 1,5 óránként meginni fél liter vizet. Továbbá valami magas energiatartalmú csokoládé is jól jöhet, csak nyáron ez ugye általában elolvad. Én mondjuk ajánlanám a Snickerset, mert ugye nem mindenkinek van pénze speciális energiaszeletekre. De megfelel erre a célra a Müsli is.
8/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Szerintem a kondíciómmal nem lenne gond, mert már tettem meg 50km-t egyhuzamban és még bírtam volna. :)
2012. jan. 5. 17:14
9/15 anonim válasza:
Ugye véletlenül se vagy Hargita megyéből? Nem nagyon van kivel járkáljak
10/15 anonim válasza:
Én egyszer 240et mentem egyhuzamban, 3 fél órás pihenővel. Bár mire megérkeztem már ülni nem bírtam, másnapra már jól voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!