Hogyan kezdjek el BMX-ezni?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és szeretnék BMX-ezni (rolleren is gondolkodtam már de a bmx jobban tetszik..)Mondtam unokatesomnak is, mg egyik barátomnak is, hogy szeretném elkezdeni, de kinevettek, hogy én?? Hogy kezdhetném el? Milyen kezdő BMX-et ajánlanátok? Lehetőleg olyan kéne, amire nem mondják rá hogy .... (bmx fajtája) ez ratyi..
válaszokat előre is köszi!
2011. szept. 16. 18:27
1/6 anonim válasza:
Először is ugratni szeretnél vagy trükközni? Street vagy Flatland BMX kellene?
Flatland - http://www.youtube.com/watch?v=lDCclkzzGT4
Street - http://www.youtube.com/watch?v=SktbO9_Y7Qs
Egyébként meg szerintem semmi nincs abban, hogy egy lány akar BMXezni. Én DHzok és nem egy lány ismerősöm van, aki DHzik...
2/6 A kérdező kommentje:
megnéztem a vidiket és a Street jobban tetszik. Tehát szerintem az.
2011. szept. 17. 10:53
3/6 CoDcka17 válasza:
Szerintem A Mongoose is megfelelő lenne
4/6 anonim válasza:
Nem igaz... mindenki a Mongoose-t isteníti pedig az egy rakás fos.. Haro is nagyon jó nekem Haro Flash-em van és strapabíró és az egyik legjobb márka de a wtp is jó attól függ hogy mennyi pénzed van rá mert egy Haro BOLTBAN 80 ezer egy wtp pedig 120 ezer.De ha nem akarsz sokat rákölteni akkor használtat tudsz venni használtat.A márkák természetesen maradnak de azért nézni kell hogy mennyire használt-e vagy nem stb.. ( [link] )
5/6 anonim válasza:
Kérdező: a reved véletlenül nem dorka?:DD
6/6 anonim válasza:
Én 11 éves fiú vok. és streetezek!Nekem Harom van és az is nagyon jó jó!6 évesen kezdtem az egészet amikor megláttam egy vidit! akkor még csak olyanokat csináltam mint például Bunny Hop meg egykerekezés stb!Most már mennek nehezebbek is mint pl. Wall Tap!A lényeg a gyakorlás és az egyensúly! Napi 1,5 órát legalább gyakorlok! Sok szerencsét és klassz élményeket! Legjobb ha a hawerokkal csinálod az egészet!Az esésekre pedig készülj fel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!