Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Kétnaponta 40 km bicajjal 3...

Kétnaponta 40 km bicajjal 3 óra alatt fogyasztó, vagy izmosító hatással van a lábakra?

Figyelt kérdés
2011. júl. 10. 14:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Helyi zsírégetés nincs, tehát az egész testedről fogyni fogsz, a lábaid emellett pedig izmosodnak is.
2011. júl. 10. 14:29
 2/8 A kérdező kommentje:
És van olyan mozgásforma, ami nem izmosít, csak fogyaszt?
2011. júl. 10. 20:04
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem, nem mindegy, hogy hogyan is tekered le azt a 40km-ert! Ha valóban 40km és valóban 3 óra akkor az átlagsebességed 13.3km körül van ha jól számolok. (ami nem egy eget rengető) Milyen bicaj? Milyen áttételen mész? :)
2011. júl. 11. 11:41
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát fogyasztani fogyaszt de nekem pl a hasam tűnt el a lábam csak nagyobb lett főleg a vádlim. Amúgy ez a tempó nem túl nagy. Én 40-et tekerek 1:30 alatt ebben van kis megálló is illetve kisebb táv városban is. Amúgy szerintem az én tempóm is lassú mert többet ki lehetne hozni a bicajból.
2011. júl. 11. 12:51
 5/8 anonim ***** válasza:
Tényleg 40km 3-óra alatt? Nagyon gyenge! Így nem fogyaszt pláne nem erősít, kicsit tempósabban legalább 22-25km óránként! Órszágútizok , naponta (jó idő esetén) minimúm 50km de általában 80-90km-et szoktam tekerni! Havonta haverokal 2 szer 3 szor 140 - 150 km naponta! 40-et 65-70 perc alatt lenyomok!
2011. júl. 11. 18:21
 6/8 anonim ***** válasza:
10-15%-os emelkedőn elég jó ez a 3 óra, de amúgy nagyon gyenge. Izmosítani nem hiszem, hogy izmosít, talán picit megizzaszt, de szomjasnak biztos szomjas leszel a végére.
2011. júl. 12. 18:11
 7/8 Gyenes Tamás Nűnű ***** válasza:

Először is, attól függ, hogy mit és mennyit eszel.

Izmosodás vagy fogyás 70%-ban (de lehet, hogy több) az étkezéstől függ.

Ha előtte nem sportoltál semmit, akkor minimális mértékben izmosít majd. De csak minimálisan, mert ez nem igazi izomterhelés.

Ha közben fogyókúrázol is (vagyis kevesebbet eszel, mint amennyi kalóriát elhasználsz egy nap), akkor zsírt fogsz veszteni. Sajnos először onnan, ahová utoljára híztál, és ott marad meg a legtovább, ahová elsőnek fölrakódott. EZt nem tudod befolyásolni, sem adott gyakrolattal, sem fóliával (ami amúgy egy parasztvakító tévút).

2011. júl. 13. 18:24
 8/8 anonim ***** válasza:
Még nem tekert egy percet sem. Most tervezi.
2011. júl. 15. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!