Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fekvőtámasz: minden nap, vagy...

Fekvőtámasz: minden nap, vagy csak kétnaponta?

Figyelt kérdés
Kicsit összepunnyadtam, tudom, hogy nem leszek izomállat tőle, csak szeretném növelni az erőnlétem.
2011. aug. 23. 17:28
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Csináld mindennap, aztán egy idő után fokozatosan növeld a sorozat számot, illetve csinálj több fajta fekvőtámaszt is. Pl. szűken, ököllel, egy kézzel, stb..
2011. aug. 23. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:
van keretem, vagy ne használjam mindig?
2011. aug. 23. 18:56
 3/5 ✮ʝօк&# ***** válasza:
100%

Minden nap, azt a fajtáját, amelyiket legnehezebben, de végre tudod hajtani legalább 5x

Pl. Ha ez a szűk fekvő akkor csinálj 4-et. Pihenj 2-3 percet. csinálj még négyet.. megint pihenő. ezt ismételd minnél többször, de mindig teljesen pihenj meg. Vasárnap pihenő nap. És 2-3 hét múlva jelentősen erősebb lesz a mellizmod.

2011. aug. 23. 19:30
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 23. 19:49
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy írták,változatosan csináld.Keretet használd nyugodtan.Plusz még szabad súlyos gyakorlatokkal egészítsd ki az edzést:hasprések,guggolás,kitörés,húzódzkodás,tolódzkodás.Így lesz egy egész jó kis szabad súlyos edzésed,nem nagyon időigényes,mégis használ azért,meg egyáltalán mozogsz valamit.

Szerintem ezt csináld végig nyugodtan minden nap,annyira nem megerőltető,vagy max szétbontod 2 napra és úgy váltogatod,így egy nap pihenője mindig van az izomcsoportoknak.Emellett az edzés mellett 1 héten 1 pihenőnap elég.

2011. aug. 23. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!