Kerékpározás közben miért fájdul meg a nyakam? (Lent)
Figyelt kérdés
Mindig egyenes háttal ülök,kihúzom magamat,a nyakam mégis teljesen elgémberedik és megfájdul,nagyon kellemetlen érzés,nem tudom mitől lehet.:(2011. jún. 27. 23:59
2/5 anonim válasza:
Az lehet, hogy nem vagy edzett és gyenge a hátad? Szerintem ahhoz hogy az idálisnak mondott tartással menj és ne magad alatt a földet nézd hanem előre ahhoz fel kell hogy emeld a fejed és az fárasztó.
3/5 A kérdező kommentje:
A legfelső nyakcsigolyám szokott fájni:(
2011. jún. 29. 12:24
4/5 anonim válasza:
Sisakot hordasz? Egy nehéz sisak könnyen okozhat ilyesmit. Ha nem, akkor tényleg a kormánnyal lehet a gond.
5/5 anonim válasza:
Azért is lehet, mert ha nagyon feszesen kihuzod magad, akkor folyamatos eroltetesnek van kitéve a hátad, nyakad. Szerintem próbáld a hatadat kissé ellazitani tekerés kozben. Illetve ha egyenes háttal ülsz, így az út razkodasai sokkal direktebben hatnak nyakra, próbálj kicsit előre dőlni. De az alacsony kormány is lehetséges megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!