Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi a haszna annak, ha valaki...

Mi a haszna annak, ha valaki futás/kerékpározás közben pulzusmérő órát használ?

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy mi értelme a pulzusmérő órának. Ha rosszul vagyok érzem, ha fáradok érzem, de akkor mi haszna az ilyen órának?

Köszönöm

2011. ápr. 24. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Figyeli,hogy ne menjen át a pulzusa a kardió tartományba.
2011. ápr. 24. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem kell percenként magadnak mérni a pulzusod.

2011. ápr. 24. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:
35%
jaj de hülyék vagytok:D! Az nem feltétlen az amatőröknek találták ki! A profik edzői sok év alatt tapasztalatból nagyjából kimértek egy időtartamot és hozzá egy adott pulzust hogy annyival érdemes menni! Például ha 195 a max. és 55 az alja akkor 155 körül érdemes menni egy órát! Az amatőrök ezt nem tudják ők úgy futnak mint te! Azok persze hogy nem értik! Úgyse tudnának mit kezdeni azzal a számmal! Egyébként ez az érzem hogy fáradok dologgal hagyjál! A futók 90%-a lerombolja inkább az egészségügyi állapotát mint építené! A nővérem is elkezdett futni és 205-ös maxra 195-el futott majdnem egy órát! Az hol reális! Majdnem max teljesítmény volt! Azért mert ő leakart fogyni! Mindenki belesik ebbe a hibába! MOST LEFOGYOK HAJSZOLOM MAGAM HA TÉNYLEG SZENVEDEK ÉRTE BIZTOS SIKERÜL! mondják! Aztán 30 perc után meghalnak azzal a pulzussal! Akkor az miért fogyasztana? Az 1 óra felett fogyaszt! Ezzel a kardióval is hagyjatok! Nem mindegy minek nevezzük? A cél számít! Nem kell ez a "okos vagyok ezért ismeretlen szavakat használok stílus" elég hosszúnak hívni! Vagy épp rövidnek! Aztán nem biztos mindenki így hajszolja magát! De az biztos hogy akiket látok futni és mondjuk 1 órákat futnak (mert jól hangzik) azoknak mind 170 felett van a pulzus! Persze az amatőrökről beszélek! 195 maximumra értettem és 55 minimumra! Tehát az is ha meg nem utálnád a futást (szerencse hogy van az édes drága természet ami szinte úgy kontrollál hogyha túl futsz akkor rögtön fájni fog és megutálod, és ha nincsenek céljaid abba hagyod mert változást se látsz és azt mondod én nekem ilyen a genetikám) akkor az már heti 4-5 vagy NEADJISTEN hosszabb futásba rohadtul egészségtelen lenne a szervezetnek ha 4 évnél több ideig csinálnád akár komoly szíveldeformálódások is keletkezhetnek mellyel egész életebe arra kényszerülsz hogy ne legyél komolyabb terhelésnek kitéve! Vagyis magyarul mert hülye vagy és kitartó egész életedbe nem sportolhatsz vagy különben még szarabb lesz minden! És lehet korán meg is halsz! 50 év!
2012. júl. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!