Lehet ebből még lapos has? Most készült a kép, szóval már ettem a mai nap folyamán, bűnöztem is sajnos. DE! Reggel mikor felkelek már majdnem lapos a hasam. Ha sportolok (futás, kerékpározás, focizás) akkor nyár végére lehet lapos hasam? (lent még)
Reggel: egy kifli, vajjal megkenve 3szelet sonka és 1paradicsom
Ebéd: ami van de keveset és salátát hozzá
Vacsora: valami könnyű, joghurt esetleg gyümölcs vagy zöldség.
Tízórai és uzsonna csak akkor van ha éhes vagyok de ez nem következik be gyakran. Túlnyomorészt zöldséget és gyümölcsöt eszek a nap folyamán.
Szóval a lényeg: ebből szeretnék lapos hasat, így, a nyár végére megoldható? 14/F
B@szki itt már nem diétázni kellene hanem valami hasizmot létrehozni, másrészt mindenkinek ilyen még annak is akinek kockás.
Egyébként a diétás menüd úgy sz@r ahogy van.
A fehérje hol marad te nagyon okos?
amúgy nem koplalok nem is érzem hogy éhes vagyok.
és: ebédre általában mindig van valami hús, napközben is eszem, a sonka is hús szóval van fehérje is te "nagyon okos"
kb nekem is ilyen hasam van/volt.(ha eszek van:D) 82kg- ról indultam most vagyok 77.
Csak az alapokat tartottam be(csaltam néhányszor:P) No cukor no üdítő, nem zabáltam csak kis adagok sok víz, dél után semmi szénhidrát.
Nem sportolok, mert nem tehetem,de így is fogyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!