Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet ebből még lapos has?...

Lehet ebből még lapos has? Most készült a kép, szóval már ettem a mai nap folyamán, bűnöztem is sajnos. DE! Reggel mikor felkelek már majdnem lapos a hasam. Ha sportolok (futás, kerékpározás, focizás) akkor nyár végére lehet lapos hasam? (lent még)

Figyelt kérdés

Reggel: egy kifli, vajjal megkenve 3szelet sonka és 1paradicsom

Ebéd: ami van de keveset és salátát hozzá

Vacsora: valami könnyű, joghurt esetleg gyümölcs vagy zöldség.

Tízórai és uzsonna csak akkor van ha éhes vagyok de ez nem következik be gyakran. Túlnyomorészt zöldséget és gyümölcsöt eszek a nap folyamán.

Szóval a lényeg: ebből szeretnék lapos hasat, így, a nyár végére megoldható? 14/F

2009. júl. 18. 21:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

lehetőleg csak ritkán egyél vajaskiflit abból nem lesz lapos has.!! tudom h fejlődésben vagy "Túlnyomorészt zöldséget és gyümölcsöt eszek a nap folyamán.

" helyett túlnyomórészt sovány húst vagy virslit salátával.yoghurtot csak natúrból. ha nagyon cukrosat akarsz enni akkor délig és ne sokat.tévhitek: "ha nem eszel kenyeret vagy zsemlét nem fejlődsz. szükséged van rá. " 2.ha sok gyümölcsöt eszel hamarabb lefogysz."

3. "ha sokat tornázol nyugodtam bármit, bármennyit ehetsz.csokit, mekis kaját is." ezek a leggyakoribb tévhitek, ez a három. szinte mindennap látom őket valamelyik válaszban. ami viszont fontos és igaz: sokat mozogj, minél többet, mert olyan h csak a hasadról megy le (lokális fogyás nem létezik.ha diétázol mindenhonnan fogysz.jah és még valami: [link]

2009. júl. 19. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!