Milyen zenét hallgattok kerékpározás közben?
Foo Fighters - The Pretender
Trust Company - Stronger
creed my sacrifice
009 sound system dreamscape
009 Sound System "With A Spirit"
Én nem szoktam zenét hallgatni mert úgy gondolom hogy a biciklizés egy olyan sport ahol minden érzékedre nagy szükséged van, mert ha zenét hallgatok mondjuk séta közben akkor szeretem beleélni magam a zenébe úgy mond tehát van hogy meg is feledkezem kicsit a külvilágról, biciklizés közben úgy ezt nem engedhetem meg magamnak és ha mégis megpróbálom akkor mindkettő(azaz a zene és a tevékenység) csak félfigyelmet kaphat, és hát félfigyelemmel a zene nem sokat ér, a biciklizés meg életveszélyes, szóval én azt gondolom biciklizés közben a legjobb az ha a hallásod és látásod 100%-át erre fordítod.
18/f
Kösz a választ, de leírtam az elején, hogy TEREMBEN edzéshez kellene, mert majd tavasszal, ha jó idő lesz felpattanok az országútira és nem kell zene, de amíg ilyen hideg idő van és edzeni akarok muszáj a szobakerékpárt választani. Ami számomra kissé unalmas. Ezért kérdeztem...! Köszönöm a válaszokat, de nem egy ember nem értelmezte (vagy nem akarta értelmezni) a leírtakat, amiben kértem, hogy ne elektronikus zenét ajánljatok! :-)
A többieknek köszönöm...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!