Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen zenét hallgattok...

Milyen zenét hallgattok kerékpározás közben?

Figyelt kérdés
A hideg téli napokra a teremben edzéshez keresnék valami unaloműző, felpörgető zenét. Mit tudtok ajánlani? Annyit kérnék, hogy NE elektronikus zenét ajánljatok, hanem "valódi" hangszeren játszottat!:-) Köszönöm!
2010. dec. 21. 08:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

az utolsó válaszolóval nemértek egyet

én bicózás közbe gyakran halgatok zenék (és ne a sima gurulásra gondoljatok hanem ugrálásra meg stb.) és ha szól zene valahogy több az adrenalin és jobban is érzem úgy magam bicózás közben

2011. jan. 2. 17:50
 12/14 anonim válasza:
Szerintem a bicikli közbeni zenehallgatás nagyon veszélyes. Még a gyalogosnál is az, ha úttesten megy át, vagy az autóban is. De tényleg, egy érzékszerved ezzel teljesen kiesik. Szerintem ne hallgass zenét bicikli közben...
2011. jan. 15. 20:01
 13/14 anonim válasza:
bikemoviemusic.com itt bringás filmek zenéi vannak. Sok jó zene van. Felpörgetnek tuti föleg ha a filmet is láttad! Én pálya építés közben halgatom ezeket és elég inspiráló :D Am most a kedvenc: deviates come with me. Jó tekerést!
2011. jan. 21. 11:17
 14/14 anonim ***** válasza:
Általában rockot. Abból is Road vagy Bullet for my Valentine. Én mondjuk fél füllel hallgatom csak, mert nem árt ha hallod, hogy jön e valaki mögötted (akár bringás, akár autós).
2012. márc. 9. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!