Ez az edzésterv megfelelő?
egészséges fehérjében gazdag étrend mellett.
biciklivel;
hétfő,szerda,péntek intervallumedzés(10perc)+1óra tekerés
kedd,csütörtök,szombat erősítés (20-30 perc)+1óra tekerés
vasárnap pihenő.
párkilót kéne leadni+szálkásodni.
ez így korrekt?
hát jó... menj a saját eszed után és nem kell azoknak hinni aki évek óta magas színvonalon űznek állóképességi sportokat. Kérdezz már meg 1 edzőt. Akármelyiket! Vagy egy profi sportolót! Mind meg mondja. Kell a pihenő nap!!! Mer elérsz szintet, aztán nem tudsz majd továbblépni. Mer t a szervezetednek nincs ideje alkalmazkodni. Most azt gondolod: dehogynem hisz kemény vagyok. Lehetsz akármilyen kemény, a szervezetedet nem tudod becsapni. Aztán majd jönnek a túledzettség jelei...de majd rájössz 1szer...
VEDD MEG ezt a könyvet: CHRIS CARMICHAEL: CSÚCSFORMÁBAN
Lance Armstron edzője írta. A referálódás, és pihenő fejezetet el kéne olvasnod...
csak azt nem értem h minek tetted fel a kérdést ha olyan okosnak hiszed magad hogy nem hiszel másnak (aki lehet h többet látott mint amit te hallottál)
ha ilyen okos vagy tök fölös leges volt feltenni. Vagy csak vitatkozni akarsz??? én bennevagyok
jó... a sétálás meg a busz után futás kivétel... mert az nem megerőltető edzés. De ha fejlődni akarsz kell piheő napot tartani.
HIDD MÁR EL: a fejődés kulcsa: EDZÉS ÉTKEZÉS PIHENÉS!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!