Ez az edzésterv megfelelő?
egészséges fehérjében gazdag étrend mellett.
biciklivel;
hétfő,szerda,péntek intervallumedzés(10perc)+1óra tekerés
kedd,csütörtök,szombat erősítés (20-30 perc)+1óra tekerés
vasárnap pihenő.
párkilót kéne leadni+szálkásodni.
ez így korrekt?
Egyél ananászt! negatív kalóriás kaja. Nem vicc! Olyan rostos h a szervezet több energiát használ fel a lebontásához, mit amennyit nyer belőle.
Lehet h 2 pihenő nap kéne neked még. Vagy 2 hetente 3 pihenő nap. A heti 1 pihenő haladóknak való :)
Ananászt nem szeretem.Talán megszeretem, ha jót tesz:D
Zsúfoljak több mindent egy napra? Hétvégén akkor pihi.
Napi 1 pohár 100% happy day ananászlé?
Vagy jobb lenne enni, nem inni?
Egyébként sportitalra ne szokjak rá?Kéne/nem kéne?
az ananászlé folyadék. Az ananásztól sem azért fogysz mer van benne valami, hanem mert olyan ROSTOS. A lé meg ugye nem :)
A sportitalok nem rosszak, de nem feltétlen kell minden edzésen inni. Hanem pl hetente 1szer-2szer (mondjuk függ attól ki milyen durva edést csinál) Ezek az izotóniás sportitalok arról szólnak h ionokat, gyököket és ásványi anyagokat juttat be a szervezetedbe.
Én a Müllerben vettem ISO star nevű italport. Bekevered vízbe és iszod. Akkor látszik h mennyit használ ha felveszel 1 fekete fejkendőt, és meglátod h azon mennyire ,,kiül" a só :)
Kösz.Értem.
6hétig csinálnám 1pihenőnappal, aztán 1 hét pihivel.
Azután minden nap futnék és minden másnap erősítenék.
Ez így oké?
hát jó... kezdj heti 1 pihenő nappal. de én a 2hetente 3at ajánlom. A 6 hét után 1 hét pihi jó ötlet. De azért h ne szedj vissza súlyt azt ajánlom h minden második nap könyed (regeneráló) edzést csinálj. Tehát mondjuk félóra 40perc laza tekerés. Mondjuk a haverokkal.
Után mondtad h nem tartanál pihenőt. Helytelen. KELL! A szervezetnek alkalmazkodnia kell az őt ért, nevezzük úgy hogy stresszhez. Ha nem pihened ki nem fogsz fejlődni. És most nem azt értem h napközben pihensz... kell 1 nap amikor teljes mértékben pihensz.
A fejlődésnek 3 alap pillére van: edzés, étkezés, pihenés (regeneráció). Ha ebből bármelyiket kihagyod fölösleges volt csinálni a másik 2t. (5 éve csinálom... én tudom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!