Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Ettől lehet valami bajom?

Ettől lehet valami bajom?

Figyelt kérdés

Rengeteget bringázok , és nagyon erős a lábam.Kardiológiailag is rendben vagyok.

Ha most tavaszal , tekernék egy 65 km-es túrát , lenne tőle valami bajom???Eddig csak 20-25 km eseket mentem.Előre is köszi a válaszokat.Boldog Karácsonyt.

2010. dec. 24. 23:51
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Semmi bajod sem lesz tőle. Jó túrázást!
2010. dec. 25. 00:00
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm.xD
2010. dec. 25. 09:56
 3/10 Saten ‫҉ ***** válasza:
100%
Szerintem ki fogsz fáradni... más nem
2010. dec. 25. 11:12
 4/10 fantooom ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz tőle, de ne 0 km-es állapotban indulj neki. Elötte menj 1-2 20-25km-es távot, és utána vállald be csak.

Sok sikert!

2010. dec. 25. 14:57
 5/10 anonim ***** válasza:
nem tudom, hogy komoly-e a kérdés, de ha rengeteget bringázol, akkor 65km nem nagy táv.
2010. dec. 25. 22:39
 6/10 anonim ***** válasza:
65km? Az nem túl sok. Régen voltam 120km-es teljesítménytúrán úgy, hogy legfeljebb a vársoban bringáztam előtte. Mondjuk tény, hogy az hazafele az utcánkba már úgy toltam a bringát :) Szóval simán lehet.
2010. dec. 26. 19:10
 7/10 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok, sokat bringázom, főleg a szezonban (nekem a szezon tavasz-nyár-ősz évszakokat jelent :D ), én is szoktam hasonló távokat menni és nincs tőle semmi bajom sem. Arra azért figyelj tényleg, hogy ez már azért úgymond nagyobb táv, ezért ne hosszabb kihagyás után vágj bele egyből, hanem először készítsd fel magad. Először kisebb távokat menj, mondjuk akkorákat, mint eddig szoktál és ha már úgy érzed, hogy nem fáraszt el, szinte meg sem erőltet és másnap ugyanilyen könnyen tudnád letekerni a 20-25 kilométeres távot, akkor szerintem készen állsz. Hajrá. ;)
2010. dec. 26. 19:17
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
szerintem nem kell ennek ekkora jelentőséget teremteni, nyáron egy csajjal tekertünk egy nap 98km-t (nem is sík terepen) úgy, hogy 8 éve nem ült bringán. Az tény, hogy elfáradt, de baja nem lett és még a kedvét sem szegte.
2010. dec. 27. 00:45
 9/10 anonim ***** válasza:
Haver én most tavasszal egy 120km-es xc túrára megyek soha nem volt semmi bajom tőle .D
2010. dec. 30. 17:14
 10/10 anonim válasza:

most hetente 1x tekerek(országúti) de a 65 simán lemegy, szal nem nagy táv. Lehet fiatal vagy, de ezt nem írtad.

3 órán belül lezavarod, nem lesz bajod, max a tüdőd megérzi, legközelebb már nem.

2010. dec. 30. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!