Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Azt hiszem megettem néhány...

Azt hiszem megettem néhány molylepkepetét, lehet ettől bajom?

Figyelt kérdés
Elkezdtem enni egy müzliszeletet, pár harapás után észrevettem hogy picit hálós, és kicsi világos sárga pötyik vannak rajta. Kibontottam a csomagolást, a végében volt egy kicsi kukac, mint ami a cseresznyében szokott lenni. A kamránkban szokott lenni molylepke,lehet hogy berágta magát a müzliszeletbe és belepetézett. Nem ettem csak két harapást, nem volt fura íze. Ettől lehet bajom? :D
2011. szept. 6. 09:35
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ajjajj, elolvastam és ráz a hideg. Mint mikor én azt az ezüstpapírba csomagolt sport szeletet ettem, aminek az utolsó falatjánál vettem észre, hogy kukacos... :-(

NEM lesz tőle bajod amúgy, ettől ne félj! Csak ugye az undor így utólag...

Nem fejlődik ki benned molylepke, vagy kukac... Mint ahogy a paprika magot is ha lenyeled, nem nől benned paprika. :-)

2011. szept. 6. 09:43
 2/5 A kérdező kommentje:

Hú, akkor jó. :D

Bár igen, a cseresznyés kukactól se lesz baja az embernek. Kis plusz fehérje. :D

2011. szept. 6. 09:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
ne aggódj, a gyomorsavad mindent elintéz :D
2011. szept. 6. 09:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A gyomorsav elintézi a dolgát, ne félj.

Semmi bajod nem lesz.

Egyes vidékeken szántszándékkal esznek kukacokat meg ilyeneket. :)

2011. szept. 6. 09:52
 5/5 anonim válasza:
100%
kár, hogy nem fotóztad le, kaptál volna helyette egy-két szeletet, ingyen, csak hogy ne jelentsd fel őket. :D
2011. szept. 6. 10:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!