Azt hiszem megettem néhány molylepkepetét, lehet ettől bajom?
Figyelt kérdés
Elkezdtem enni egy müzliszeletet, pár harapás után észrevettem hogy picit hálós, és kicsi világos sárga pötyik vannak rajta. Kibontottam a csomagolást, a végében volt egy kicsi kukac, mint ami a cseresznyében szokott lenni. A kamránkban szokott lenni molylepke,lehet hogy berágta magát a müzliszeletbe és belepetézett. Nem ettem csak két harapást, nem volt fura íze. Ettől lehet bajom? :D2011. szept. 6. 09:35
1/5 anonim válasza:
Ajjajj, elolvastam és ráz a hideg. Mint mikor én azt az ezüstpapírba csomagolt sport szeletet ettem, aminek az utolsó falatjánál vettem észre, hogy kukacos... :-(
NEM lesz tőle bajod amúgy, ettől ne félj! Csak ugye az undor így utólag...
Nem fejlődik ki benned molylepke, vagy kukac... Mint ahogy a paprika magot is ha lenyeled, nem nől benned paprika. :-)
2/5 A kérdező kommentje:
Hú, akkor jó. :D
Bár igen, a cseresznyés kukactól se lesz baja az embernek. Kis plusz fehérje. :D
2011. szept. 6. 09:46
3/5 anonim válasza:
ne aggódj, a gyomorsavad mindent elintéz :D
4/5 anonim válasza:
A gyomorsav elintézi a dolgát, ne félj.
Semmi bajod nem lesz.
Egyes vidékeken szántszándékkal esznek kukacokat meg ilyeneket. :)
5/5 anonim válasza:
kár, hogy nem fotóztad le, kaptál volna helyette egy-két szeletet, ingyen, csak hogy ne jelentsd fel őket. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!