Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Tegnap este felhelyeztem...

Tegnap este felhelyeztem magamnak 2 db Pharmatex nevű hüvelytabéettát. és azóta rosszul vagyok. Komoly bajom lehet ettől?

Figyelt kérdés
Azt hittem az elsőre hogy kifolyt, ezért felhelyeztem egy másikat. És reggel ugy ébredtem hogy egy tenyérnyi átlátszó folt volt a nyadrágomon, mitha bepisiltem volna.. és 38 fokos lázam van.. valami folyamatosan jön ki a nemiszervemből..
2011. aug. 24. 20:12
 1/5 anonim ***** válasza:
nézd meg a betegtájékoztatón, hogy szerepel-e láz a mellékhatások között, bár emlékeim szerint nincs benne ilyesmi. Amúgy meg persze, hogy kifolyt, 1 tabletta is elég nagy mennyiség, amikor elolvad és kifolyik, kettő meg pláne.
2011. aug. 24. 20:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem jelentkeztél még be a nőgyógyászodhoz? Mert lehet itt lenne az ideje,szerintem ő többet tud segíteni.
2011. aug. 24. 20:20
 3/5 anonim ***** válasza:

Természetes, hogy feloldódik és a nagyja kijön, de ettől még nem kell mégegyet feltenni. Betegtájékoztatót nem olvastad el?

A 38 fok inkább a hőség miatt van. Ha többször megméred biztosan van alacsonyabb eredmény is. A folt pedig az újabb adag tabletta illetve lehetséges, hogy a hüvely kicsit besokkolt és fokozottabb folyással próbálja kitisztítani magát. A rosszullét pedig ugyanúgy lehet a kánikula miatt.

Szerintem nyugodj le, nincsen semmi baj. El fognak múlni ezek a tünetek, de ha nagyon aggódsz akkor menj el dokihoz.

2011. aug. 24. 20:20
 4/5 A kérdező kommentje:
Használtam már ezt és elötte nem volt olyan érzésem mintha kifolyt volna, azért raktam fel másikat. Amugy már 2 éve bevagyok jenetkeze nőgyögyászhoz. Köszi a válaszokat! :)
2011. aug. 24. 22:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál és azt mondta hogy csak azért van a folyás mert nem tudta befogadni a 2db gyógyszert ugy mint az 1-et. :)
2011. aug. 26. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!