Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Biciklis futárkodásra használo...

Biciklis futárkodásra használom a biciklimet ami nagyon leharcolja a kinézetét, mivel tudnék segíteni rajta?

Figyelt kérdés
Lassan 2 és fél éve van meg, boltba szoktam vele járni illetve van benne kb. fél év biciklis futárkodás is már. A napi 40-50 lezárást elég nehezen viseli, főleg, hogy ma pl. a szélben magától felborult és hát ez többször is megtörténik sajnos... Bánt, hogy egyre csúnyább, de bárhogy próbálok vigyázni rá csak rosszabb a helyzet. Vagy engedjem el és végülis munkaeszköz?
dec. 17. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el!

Amúgy nekem U pántom/lakatom van, amit bevontam olyan szivacsos csővel, mint a csöveket a szerelők.

dec. 17. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy futárbicikli az ilyen, arra nem is drága bringát kell használni.
dec. 18. 09:10
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj arra, hogy minél ütött-kopottabb, annál kisebb az esély, hogy ellopják.
dec. 18. 11:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Van egy ilyen cicafiú ismerősöm aki mindenére úgy vigyáz hogy még évek múltán is gyári állapotban van.

Tudod hogy csinálja? Fel van akasztva a garázs falára és vastagon be van csomagolva. 100km ha van benne.

Na így tudsz vigyázni rá. :D

Mindig engem cseszeget hogy karcos a váz, kopott a fékkar, stb.

Ha használod, akkor kopik akárhogy is vigyázol rá.

Én is féltem a kerékpárjaimat, de nem lehet úgy kezelni hogy ne legyen rajta sérülés.

Esetleg annyit tudsz csinálni hogy a kritikusabb részeken matricázod a vázat.

Vagy veszel egy másik bringát.

dec. 18. 19:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem tervezek futárkodni, de van egy két éve 25 ezerért vásárolt, majdnem 40 éves, de fürge és könnyű bringám (igyekszem azért szépen, rendben tartani). Ha mégis kipróbálnám a futárkodást, ezzel tenném. Egyébként egy jó lakat még erre sem árt, mert már többször megkérdezték az utcán, hogy nem eladó-e :)
dec. 18. 19:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Örülj neki, annál lopásbiztosabb minél retyóbban néz ki.
dec. 18. 22:51
 7/7 anonim ***** válasza:
U lakatot vegyél de tekerj rá 1 használt kormánybandázst, majd 1 réteg zsugorcsővel fixáld az egészet. Épületvillamossági boltban kapsz vastag méretűt, jó drága tud lenni.
dec. 18. 22:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!