Hogyan van a legnagyobb esélyem, hogy megtalálják az ellopott új biciklimet?
Ha már ellopták akkor kb sehogy.
Ha még megvan, akkor jeladó a vázba.
Ha sokmilliós kerékpárom lenne akkor belegravíroztatmánám lézerrel az alkatrészekbe a nevem, telefonszámom. Lánctányérok, lánckerekek, felni, váz, agyak, stb.
Bár ha szétszedik és úgy értékesítik akkor sokra ezzel sem lehet menni.
Internetes oldalakat, jófogás, marketplace érdemes figyelni.
Ha ki tudsz menni olyan használtcikk piacra, ahol árulnak kerékpárt, ott is érdemes megnézni.
Írd ki FB-on ellopott kerékpáros csoportokban. Szólj kerékpáros ismerősöknek, ha van ilyen ismerősöd, akkor futárnak is.
Nem mindegy, hogy milyen kerékpár volt, nagyobb értékű, vagy csak egy újonnan is pár tízezres bicaj. Ha nagyobb értékű, akkor kisebb az esélyed a megtalálására.
Nekem félmilliós kerékpárt loptak el, a rendőrök konkrétan megmondták, hogy minimális esély van rá, hogy megtalálják valaha is.
Én szóltam a márkaszervizben is, illetve a kereskedőnek, ahol vettem, hogy ha bármikor hallanak hasonlóról, szóljanak. Ők azt mondták, hogy jó eséllyel már nincs az országban, a környező országok valamelyikében próbálják eladni, nálunk meg az ott lopottakat...
Szóval, nem akarlak elkeseríteni, de minimális esély van rá, hogy meglesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!