KLS crypt számzáras lakat mennyire biztonságos? Tényleg ezeket a legegyszerűbb feltörni?
Olyanokat olvastam, hogy egy mozdulattal ki lehet nyitni. Lehet, hogy túlzás egy kicsit, de a hasonló huzalos lakat, amik kulccsal nyithatóak, azok mennyivel biztonságosak ugyanabban az árkategóriában?
A rutinos bidám-bidámok tényleg néhány másodperc alatt kinyitják.
Az a "kulcsa" a számzáras zárak kinyitásának (bőrönd, lakat, kerékpárzár, stb) hogy a két szétnyíló rész egymástól kifelé nyitási irányban megfeszíted és közben tekergeted a számokat. Érezni és akár hallani is fogod hogy mikor forgattál be egy számot a jó helyre.
Pont ezért számzárast soha! A 2-3000 forintos kategóriából meg pláne ne vegyél számzárast!
Mert még rutintalan vagy.
"ha jobban próbálom széthúzni, akkor nem is lehet elforgatni a számokat"
itt a lényeg!
Ha húzod és szorul a számtárcsa akkor fogod érezni azt is hogy mikor ér oda amikor kinyit. Akkor meg fog könnyebbülni a tárcsa mozgása.
Egyszerre csak egy számtárcsát mozgass!
Na, már közben fejlődtem egy kicsit. Csak ezt a lakatot annyira húzni kell, hogy megfájdul a kezem. Ez azért egy 40 dekás nagyobb cucc, kíváncsi lennék, hogyha nem lehet jól odaférni, húzni, akkor a tolvaj mennyire könnyen boldogulna. Elszarakodna vele, az biztos.
0000-ra állítottam be, 7909 lett az eredményem. Ami nem rossz, de a 0 és a 9 érzésre ugyanolyan, illetve a legutolsó számnál kb. semmit sem érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!