Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Teleszkópban az elhajlott...

Teleszkópban az elhajlott nyakcsövet biztonságos kicserélni?

Figyelt kérdés
Nem tűnik bonyolultnak kinyomni belőle, és újat belerakni. Biztonságos ez? Érdemes lenne fémragasztót kenni rá a művelet előtt? 1 1/8-as cső.
nov. 6. 15:16
 1/9 anonim ***** válasza:
Milyen teleszkóp?
nov. 6. 23:28
 2/9 A kérdező kommentje:
Egy xcr. Nem akarom cserélni, meg szeretek is barkácsolni.
nov. 6. 23:52
 3/9 anonim ***** válasza:
Hogyan tudod elhajolni ez a xcar?
nov. 9. 10:59
 4/9 A kérdező kommentje:

3.: Úgy, hogy használtam!

Azt hiszed, hogy ezek nem a lehető legszarabb alapanyagokból rakják össze az akár fél millás bringákba is beleszégyenített telót?

Szán-túróék olyan erkölcsi szinten vannak, hogy inkább spóroljanak 100 forintot a teleszkópodon, minthogy neked évekig kitartson!

nov. 9. 12:26
 5/9 anonim ***** válasza:

Nem a suntourt kell fikázni,hanem a bicikligyártót aki belerakja akár középkategóriásnak szánt cangákba is.

Ha tudsz hozzá venni nyakat akkor cseréld bátran,youtubeon vannak videók róla. De lehet jobban megérné venni egy normálisabb telót ha tényleg úgy használod

nov. 9. 14:52
 6/9 A kérdező kommentje:

5.: Tényleg? Arról ki tehet, hogy a leghitványabb acélból készült csövet használják nyakcsőnek? A bringagyártó?? Na ezt ugye te sem gondolod komolyan?! Ugye? Tudod mennyivel lenne drágább egy jó minőségű cr-mo nyakcső? Egy kajakos ismerősömnek egyszer új cső kellett az evezőjéhez, és bement valami helyre, ahol vágtak neki méretre. 200 forint volt a legjobb minőségű acélból, és nem 25 cm, mint ami kell egy szaros villához, hanem 2 méter fölötti. Mondjuk ez 2010 előtt volt, de azért ez a pénz akkoriban sem volt nagy összeg.

Szóval kérlek fejtsd ki, hogy miért bicikligyártókat hibáztassam, mert komolyan érdekelne! Szerintem ők a legolcsóbb megoldást keresik, és ha középkategória alatt nincs a suntour-on kívül alternatíva, akkor a suntourt fogják választani, ergo a suntour gyár hibája!

nov. 9. 15:49
 7/9 anonim ***** válasza:

4!

Ugráltál egy alsó kategóriás villával?

nov. 9. 16:08
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem normális mtb felhasználásra van az a villa,ezt nem is igazán titkolják. Senki nem mondja hogy ugrálgatni kell vele. Nekem tulajdonképp mindegy,azt hibáztatsz akit akarsz,de nem kell egyből bunkózni.
nov. 9. 20:55
 9/9 A kérdező kommentje:

Figyelj barátom! A suntour gyártójáról írtam le a véleményemet, rólad egy szót sem írtam... Szóval nem értem, mi ebben a bunkóság, és hogy mire fel kell ilyen ellenségesen viszonyulnod hozzám!

Szerintem nagyon korrekten, személyeskedés nélkül megosztottam a véleményemet, szóval nagyon unfairnek érzem a megjegyzésedet, de nem baj, nem kell elnézést kérned, ez egy ilyen világ, már megszoktam, csak nézz egy kicsit magadba, és gondolkozz el a viselkedéseden, de ezt sem várom el, csak baráti jó tanács!

nov. 9. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!