Melyik protektor felső biztonságosabb a kettő közül?
Hali!
A kérdés, hogy mire kell. Van egy zero7 roka protektoringem, az annyira merev, hogy egy bunny-t nem tudok megcsinálni benne. A gerincvédő nagyon merevnek tűnik, szerintem emiatt alkalmatlan bringára.
Védelemben elég jók a puha ingek. Van egy aliról 11 ezer forintért vett puha ingem, és kb. 15%-al kisebb ütést éreztem a roka-ban. Szóval szobahőmérsékleten, szárazon nagyon jó, de ha vizes lesz, nagyon hideg lesz, vagy nagyon meleg, akkor nem biztos. Azt javaslom, puhából d3o-t vegyél, keményből pedig valami olcsóbbat, ami nincs túltolva. Ettől függetlenül lehet az olcsó puha inged is jó, amit linkeltél, de valami oka biztosan van, hogy a kemény ingek még nem tűntek el.
*Van egy aliról 11 ezer forintért vett puha ingem, és kb. 15%-al kisebb ütést éreztem a roka-ban.
Mármint amikor ütésekkel leteszteltem magamon. Egyébként kemény ingekből is sok olyan van, ami nem akadályozza a mozgást, de az mx-re szánt modelleket kerüld. Télen is használni szeretnéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!