Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Melyik protektor felső biztons...

Pillér2 kérdése:

Melyik protektor felső biztonságosabb a kettő közül?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

nov. 4. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha a másodikon a sok műanyag alatt ütésre keményedő szivacs is van,akkor egyértelműen az,ha csak műanyag kis párnázással akkor inkább az első. Én mindenképp az elsőt javasolnám,a mellkas és hát részek jó vaskosnak tűnnek de azért mozogni is lehet benne ahogy látom,a második ránézésre elég kényelmetlen és merev
nov. 5. 21:06
 2/3 anonim ***** válasza:

Hali!

A kérdés, hogy mire kell. Van egy zero7 roka protektoringem, az annyira merev, hogy egy bunny-t nem tudok megcsinálni benne. A gerincvédő nagyon merevnek tűnik, szerintem emiatt alkalmatlan bringára.

Védelemben elég jók a puha ingek. Van egy aliról 11 ezer forintért vett puha ingem, és kb. 15%-al kisebb ütést éreztem a roka-ban. Szóval szobahőmérsékleten, szárazon nagyon jó, de ha vizes lesz, nagyon hideg lesz, vagy nagyon meleg, akkor nem biztos. Azt javaslom, puhából d3o-t vegyél, keményből pedig valami olcsóbbat, ami nincs túltolva. Ettől függetlenül lehet az olcsó puha inged is jó, amit linkeltél, de valami oka biztosan van, hogy a kemény ingek még nem tűntek el.

nov. 6. 20:22
 3/3 anonim ***** válasza:

*Van egy aliról 11 ezer forintért vett puha ingem, és kb. 15%-al kisebb ütést éreztem a roka-ban.

Mármint amikor ütésekkel leteszteltem magamon. Egyébként kemény ingekből is sok olyan van, ami nem akadályozza a mozgást, de az mx-re szánt modelleket kerüld. Télen is használni szeretnéd?

nov. 6. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!