Teljes felszerelés első órára?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek mennyire nézne hülyének lovasoktató, ha teljesen puccba vágva (nadrág, cipő, chaps, kobak, gerincvédőben) mennék már az első órára? A cipőből, a gerincprotektorból és a kobakból nem engedek. Nagyon béna lenne? Felnőtt vagyok már, nem anya apa fizette, én saját magamnak.2021. nov. 12. 19:06
1/5 anonim válasza:
Ha előtte is lovagoltál már akkor egyáltalán nem gond, sőt pozitívum, de ha most ülsz először lóra az kicsit azért fura, mert még nem tudod meddig fogod csinálni és sokat költesz rá.
2/5 anonim válasza:
Illetve (1es vagyok) jobb helyeken mindig tudnak adni kobakot és gerincvédőt
3/5 A kérdező kommentje:
Komolyabban nem lovagoltam, azt is kisebb koromban, nem emlékszek semmire, szóval a nulláról kezdem, de hajlamos vagyok esni, így a protektort nagyon szeretném.
2021. nov. 12. 19:40
4/5 anonim válasza:
Kérdezd meg az oktatót előtte, hogy tud-e neked adni protektort, kobakot. Ha nem, csak akkor vegyél.
5/5 anonim válasza:
Hót felesleges a legelejére, pláne a cipő. Az égvilágon semmi szüksége egy kezdőnek kifejezett lovaglólábbelire, de még egy rutinosnak se feltétlen. Évekig lovagoltam egy mezei tornacipőben (volt lábszárvédőm), az oktatóm is gyakran hordott.
Kobakot adniuk kell, szóval szintén felesleges kiadás, rendes helyen gerincvédőt is szoktak biztosítani.
De ha te meg akarod ezeket venni belekalkulálva, hogy esetleg pár alkalom után többet nem fognak kelleni, mert nem tetszik a dolog, akkor tégy így. Nyilván nem tilos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!