Mi a véleményetek a HKM lovas gerincvédőről?
Figyelt kérdés
Kiváncsi vagyok a véleményekre ennek a terméknek a kapcsán.2023. ápr. 7. 17:49
1/4 anonim válasza:
A HKM egy márka, melyik típusra gondolsz?
2/4 A kérdező kommentje:
Ha beírod a netre hogy HKM gerincvédő akkor arrol egy kép az első amit feldob, a többi már más márka(ahogy én észrevettem)
2023. ápr. 8. 22:10
3/4 anonim válasza:
Hát főleg a softecet dobja ki, az ilyen sima gerincvédő mellényszerű kivitelben. Egész kényelmes de nyilván érzed h rajtad van és mivel mellény egy kicsit zártabb is, lehet hogy melegebb is. Kidobja még a sheltert, annak vannak védői vállon is és mintha oldalt is lett volna. Az biztos nagyobb felületet véd de korlátozhatja valamennyire a mozgást. Ezenkívül bedobja még a classic decathlonosra hajazó "bogár" mellény, ahol ilyen háromszög szerű panelekből áll össze. Az vedi a gerinced de szerintem rossz helyen van a rögzítés, nem egyszer beszorult levegő ahogy abban estem és nagyon lassan tudtam csak újra normálisan levegőt venni. Illetve dobja még a "golyóálló mellényt", azt sztem csak militarysoknak meg nagyon indokolt esetben éri meg, nagyon korlátoz és rendkívül meleg. Nyilván ha szükség van rá akkor nem szabad lemondani róla de sima lovagolgatásra nem azt ajánlom
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, a softec-re gondoltam:) mégegyszer köszönöm
2023. ápr. 9. 11:37
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!