Vettem teflonos láncolajat, és az alján fehér trutyi van, a nedves körülményekhez készült változata pedig egy narancssárga trutyi, ez normális?
Összeráztam bazdmeg, de alig jött fel valami! Szerinted nem ez volt az első lépésem?
Egy éjszakára fejre állítottam, de így is csak a 2/3-ada folyt le, nem tudtam tökéletesen felrázni, fel sem akar jönni a cucc alulról.
5.: Azt értem, de ez nem csak simán le van ülepedve, hanem konkrétan össze is van állva, mintha ragasztó lenne benne, de ez akkor nem lesz mindig ilyen?
"trutyi (amit lényegi részként fizettél ki)"
Mi????? Ez a minimális teflon por kerül a legtöbbe az olajban? Biztosan nem! Csak mert akkor ilyen erővel rendelhettem volna teflon port, és elkészíthetném saját magam is. Egyébként csak a natúr láncolaj sem olcsó önmagában.
" attól a lópikulasemmi teflonportól csusszan meg az árcédula, attól estél hasra"
Honnan tudod, hogy mi miatt vettem meg? És az főleg honnan tudod, hogy drágán vettem? Mi van akkor, ha akciós volt, és annyiba került, mint a decathlonban kapható legolcsóbb olaj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!