Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Vettem teflonos láncolajat,...

Vettem teflonos láncolajat, és az alján fehér trutyi van, a nedves körülményekhez készült változata pedig egy narancssárga trutyi, ez normális?

Figyelt kérdés
Az előbbi majdnem másfél év múlva jár le, az utóbbi pedig 2 évig áll még el.
tegnapelőtt 18:37
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Rázd már össze bammeg.
tegnapelőtt 19:48
 2/15 A kérdező kommentje:

Összeráztam bazdmeg, de alig jött fel valami! Szerinted nem ez volt az első lépésem?

Egy éjszakára fejre állítottam, de így is csak a 2/3-ada folyt le, nem tudtam tökéletesen felrázni, fel sem akar jönni a cucc alulról.

tegnapelőtt 19:55
 3/15 anonim ***** válasza:
Bammeg rázzad még. 2 éjszakára állítsd fejre, vidd be melegre. Kreatívkodj.
tegnapelőtt 20:52
 4/15 A kérdező kommentje:
3.: Ezt kell majd csinálni minden egyes használat előtt?
tegnapelőtt 21:06
 5/15 anonim ***** válasza:
Igen. Tedd bele meleg vízbe, hogy átmelegedjen utána könnyebben összerázhatod. Mindenképpen alaposan fel kell rázni, átmozgatni, felkeverni, mert a belerakott plusz trutyi (amit lényegi részként fizettél ki) mindig le fog süllyedni a kotla aljára.
tegnap 04:49
 6/15 A kérdező kommentje:

5.: Azt értem, de ez nem csak simán le van ülepedve, hanem konkrétan össze is van állva, mintha ragasztó lenne benne, de ez akkor nem lesz mindig ilyen?

"trutyi (amit lényegi részként fizettél ki)"

Mi????? Ez a minimális teflon por kerül a legtöbbe az olajban? Biztosan nem! Csak mert akkor ilyen erővel rendelhettem volna teflon port, és elkészíthetném saját magam is. Egyébként csak a natúr láncolaj sem olcsó önmagában.

tegnap 12:48
 7/15 anonim ***** válasza:
Mikori cucc ez? Ha fel tudod nyitni dobj bele 1-2 csapágygolyót vagy valami hasonlót és úgy rázd. Én régi olajfestékkel voltam így. Le akartam vele gányolni valamit, de össze volt állva a massza az aljába. Dobtam bele néhány darab tiszta kavicsot és úgy rázogattam. Egész szépen felhozta a trutyit.
tegnap 15:29
 8/15 A kérdező kommentje:
7.: Hol van az ráírva, hogy mikori? Sehol sem találtam.
tegnap 15:55
 9/15 anonim ***** válasza:
Pedig de, attól a lópikulasemmi teflonportól csusszan meg az árcédula, attól estél hasra, amiatt vetted meg. Ez biza parasztvakítás a köbön :). Pont ahogy írod, te is simán összekutyulhatsz egy ilyet magadnak és sokkal olcsóbban kijössz. A csapágygolyós javaslat nagyon jó, dobj bele 2-3 db-ot és úgy rázd, az szétveri.
tegnap 16:53
 10/15 A kérdező kommentje:

" attól a lópikulasemmi teflonportól csusszan meg az árcédula, attól estél hasra"

Honnan tudod, hogy mi miatt vettem meg? És az főleg honnan tudod, hogy drágán vettem? Mi van akkor, ha akciós volt, és annyiba került, mint a decathlonban kapható legolcsóbb olaj?

tegnap 17:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!