Piros vagy narancssárga biciklit vegyek?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik lenne a jobb, szebb egy 12 éves lánynak? Én nem tudok dönteni...2011. júl. 16. 11:44
1/9 anonim válasza:
2/9 anonim válasza:
NARANCSSÁRGA nekem most olyan van és nagyon szép.
Volt piros is vagyis még meg is van, de az nem olyan szép.
8/9 anonim válasza:
ha meglepetés, fogj a lányod, amikor a tescoban vagytok, menjetek a 99Ft-os műanyagpoharakhoz és kérdezd meg, hogy pirosat vagy narancssárgát kér belőle. Így megtudod, hogy melyik tetszik neki jobban. Szerintem nem az a fontos, hogy itt bárkinek melyik tetszik jobban, hanem annak, akié lesz, melyik jön be. Ősi szülői tévhit, hogy ki tudja találni a gyereke vágyát. :)
9/9 anonim válasza:
Azt mondják a narancssárga gyorsabb ezért festik a versenautókat is narancssárgára ugyhogy az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!